GORI OD ŠEĆERA Zbog ovih sastojaka u hrani ste stalno gladni i ne možete da smršate, više štete nego koristi 14:33
GENI DOVODE DO ŠEĆERNE BOLESTI Holandski naučnici otkrili genetski faktor koji utiče na razvoj dijabetesa tipa 1 12:32
VOLITE TUNJEVINU, ALI VAM TEŠKO ,,PADNE" Jednostavno po njoj pospite 1 namirnicu iz kuhinjskog ormarića, ublažite ukus za čas 20:35
NIKOME NE BI NI PALO NA PAMET DA OVO STAVI U VEŠ MAŠINU, JER BI SVI REKLI DA STE LUDI, KAD ONO... Odeća premekana, ni trunku ne izbledi, biće kao nova 17:57
DOBRO JE ŠTO VOLITE ŠEĆER Evo kako omiljena namirnica može biti korisna za vaše zdravlje, doktori preporučuju ovu količinu 15:30
UZMITE 1 KAŠIČICU 10 MINUTA PRE JELA Pomaže u snižavanju holesterola i šećera, a smanjiće vam i apetit! 21:23
KAKO SVE MOŽETE ISKORISTITI ŠEĆER Osim kao slatki deo testa za kolače, ova namirnica ima i druge korisne namene 14:15
ŠTA URADE 3 KAŠIKE ŠEĆERA KADA IH DODATE U VEŠ MAŠINU? Iznenadićete se kada vidite šta će biti sa vašom odećom 22:18
SRBI I SRPKINJE OBOŽAVAJU OVE NAMIRNICE, SVAKI DAN IH JEDU, A POJMA NEMAJU KOLIKO MOGU BITI OPASNE Za jednu namirnicu čak misle da je najzdravija na svetu 08:26
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0