KUVARICA TVRDI DA SVI POGREŠNO PRAVIMO PIRE KROMPIR „Izbegavajte samo jednu stvar, biće uvek pahuljast i kremast!“ 14:05
PSI ŽELJNO ČEKAJU DRUGARA DA SE IGRAJU Preslatka scena sa zlatnim retriverima raspilavila 2 miliona ljudi 20:47
TRIK ZA TOPLJENJE ČOKOLADE ZALUDEO INTERNET Devojka je to uradila, a nije uprljala nijednu posudu! 09:20
„NE PRETERUJTE S PROTEINIMA, MOKRILA SAM KRV“ Devojka je zbog popularne dijete završila u bolnici! 14:30
„ŽELIMO DA VIDIMO TATINU REAKCIJU“ Mama je rekla sinu da odabere tati rođendanski poklon, dečak nasmejao 1,5 milion ljudi! 08:45
MAMA (50) I ĆERKA (23) POSTALE HIT NA INTERNETU Svi misle da su sestre, ne mogu da se načude koliko liče! 15:24
JASMINA SE UDALA ZA BESKUĆNIKA I SVE ŠOKIRALA Ljudi zapanjeno slušaju njenu ljubavnu priču, evo čime je osvojio 16:35
"RODITELJI, MOLIM VAS, POSLUŠAJTE ME!" Učiteljica otkrila po čemu odmah zna da će dete biti problematčno 16:17
"ZATO NE ŽELIM DA SE ODSELIM“ Devojka je pokazala šta se nalazi u podrumu njene zgrade i oduševila 4,5 miliona ljudi! 16:39
KAD IMAŠ DETE, A FALE TI IZLASCI Mama na plišanim igračkama odsvirala svetski hit, oduševila milion ljudi! 12:41
PAS JE ŽELEO DA SE SUNČA Plan mu je propao, a njegova urnebesna reakcija nasmejala je 37 miliona ljudi! 08:47
LJUDI SU ZGROŽENI NJENOM ODLUKOM Majka ispričala da ne kupa decu svakog dana, svi se krste kad čuju razlog! 20:13
KUPILA TRENERKU SA SAJTA ZA POLOVNU GARDEROBU Kad je otvorila paket, samo što se nije šlogirala! 16:34
OSTAVILA JE DEČKA POSLE 7 GODINA VEZE Zbog njegovog poklona se danima vodi rasprava na internetu 15:17
LJUBAV DO NEBA Deka oduševio 2,5 miliona ljudi načinom na koji je ispričao unuku priču, dečak nikad srećniji! 14:11
U NEVERICI 12 MILIONA LJUDI! Dok je devojka sedela na aerodromu, pilot joj je doturio misterioznu poruku, evo šta je pisalo 21:05
DEČAK ODUŠEVIO 20 MILIONA LJUDI Ima samo 1,5 godinu, a neverovatnom brzinom slaže čašice po veličini! 17:05
SIGURNO ĆE VAM ULEPŠATI DAN Prijateljstvo između psa i telenceta raznežilo srca skoro 9 miliona ljudi! 17:00
MAČAK ZARADIO 5 MILIONA PREGLEDA Zavalio se u stolicu kao kralj, a kada vidite šta drži u krilu, oduševićete se! 15:12
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 08:46 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06