SVAKA BI GA POŽELELA Način na koji ovaj muž brine o svojoj ženi posle porođaja, zadivio 10 miliona ljudi 22:00
„MOJ PAS TO NE BI SMEO DA URADI“ Vlasnica je molila svog ljubimca da vrati ukradenu hranu, njegova rekacija je neverovatna 20:47
„TIPIČNO PONAŠANJE ZA NJIH“ Mama snimila šta rade tate dok čuvaju decu, nasmejali su 19 miliona ljudi! 17:44
„NEĆU JOŠ DA UMREM, ALI ZA SVAKI SLUČAJ“ Baka (94) dala detaljna uputstva za svoju sahranu, ljudi plaču od smeha! 14:30
I VI IMATE ŠANSU Vera objavila konkurs za dečka, javilo joj se 5.000 muškaraca, ali nije izabrala pravog, ovo su njeni uslovi 12:54
"DA LI JE TO LUTKA ILI ŽENA?" Plavuša u poršeu postala hit na internetu, svi gledaju da li je uopšte živa! 13:30
„JA BIH MU POVEROVALA“ Pas se svim silama trudio da nagovori vlasnicu da uđe u bazen, neverovatan je glumac! 17:35
„VIDI SE DA JOJ NIJE PRVI PUT“ Roditelji su psa stavili u kavez preko noći, evo šta je njihova ćerka uradila 20:30
„ŠTO SI IŠLA AKO NEMAŠ PARA?“ Pešačila je 2 sata da ne bi platila taksi i izazvala raspravu na internetu 13:08
"SAMO SAM SEDELA NA KREVETU" Preko noći je postala popularna i počela da dobija ponude za posao 12:43
NEMA VEĆE SREĆE Mama sinu obukla kabanicu i izvela ga na kišu, oduševljeno dete nasmejalo 37 miliona ljudi! 12:33
ONA NE HODA, VEĆ LETI! Baka prvi put izvela unuku u šetnju, nije mogla da sakrije sreću, pa oduševila prolaznike 18:03
NIJE HTEO ĆERKU, A SAD NEMA NI ŽENU Trudnica ostavila muža kad je videla njegovu reakciju na pol bebe 17:59
TATA SLUČAJNO SNIMIO PRVU NININU REČ Nije rekla ni „mama“ ni „tata“, ali je raspilavila 5 miliona ljudi 15:55
„BAŠ SI SE NALUPETAO, DEČKO!“ Amerikanac bio u Beogradu, objavio šta misli o našem životu, pa naljutio Srbe 17:40
„NEŠTO SI MI POZNAT“ Mama je snimila prvi susret preslatkih blizanaca, ova scena će vam ulepšati dan 15:06
"KAKO JE TO USPELA DA URADI" Mama Dejana objavila snimak svoje bebe i oduševila 46 miliona ljudi 08:41
JEDNI SE ZGRAŽAVAJU, DRUGI JE HVALE Devojka je objavila fotke u kupaćem i preko noći postala popularna 15:25
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPSKA ZEMLJA PREKIDA SVE ODNOSE SA RUSIJOM Oglasio se poznati političar, pa otkrio sve 20:04 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30