RIJANA ZAPALILA KAN Pevačica istakla trudnički stomak u plavoj toaleti, a ni dečko nije razočarao, pogledajte ovaj stil 15:10
HALJINE NA PREKLOP SU HIT LETA Srpkinje već pojurile da nabave komad za sebe, rasprodaju se brzinom svetlosti 13:40
IZABEL IPER OPET POMERA MODNE GRANICE U KANU Patike koje su podelile mišljenja, teksas na novi način i haljina u duhu osamdesetih 11:16
JESENJA BOJA, ALI MOŽE I ZA PROLEĆE Prirodna nijansa je oduševila Srpkinje, blistaju u ovoj kombinaciji 09:40
MILA JOVOVIĆ JE NOSILA 1997. GODINE Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima 21:35
ŽENSTVENA LETNJA HALJINA Idealna za elegantne prilike, ali i opuštene izlaske sa drugaricama, ovi detalji su pun pogodak 17:04
SAVRŠENE FARMERKE ZA LETO Udobne i svestrane, perfektno prate liniju butina, a najlepše izgledaju u ovim kombinacijama 08:34
SRPKINJE SE OTIMAJU O TEKSAS HALJINE Modela ima ,,mali milion", svaka žena će naći idealan kroj, ovo je trend koji se ne propušta 15:06
VOLE GA BAKE, ALI I DEVOJKE Starinski materijal se vraća na velika vrata, nežan je i romantičan, savršen za proleće 10:39
OVE PANTALONE SU TOP Lagane i udobne, pristaju svim oblicima tela, provereno najbolji komad za proleće 2025. 12:55
ZLATNI BIKINI ĆE BITI HIT LETA U ovom modelu ćete se osećati kao prava zvezda, ističe obline na najlepši mogući način 21:35
Šta je Y2K moda, oživeli je klinci? Mame odlepile, jedva dočekale da se vrati ovaj trend, samo se šetkaju u ovim komadima 13:15
5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA NAJVIŠE STILA Za njima se svi okreću, a oni nikad ne greše pri izboru odeće 19:30 Razonoda 0
HIT BOJA OVE SEZONE Nije ni crvena, a ni roze, predivna nijansa je nešto potpuno drugačije, Srpkinje su opsednute njom 09:34
''PLAĆALA SAM STILISTE, NAROD ME JOŠ VIŠE PLJUVAO'' Rada Manojlović o stilu i sabotaži od strane poznatog harmonikaša: ''Stiglo je do mene'' 20:59 Vip 0
BELE PANTALONE I KRAJ Proveren klasik koji vas neće izneveriti, fantastičan za sunčane dane, a u ovoj kombinaciji dostiže maksimum 20:02
SRPKINJE OBOŽAVAJU OVU SUKNJU Prozirna je, ali sve pokriva, a boja može da se nosi tokom cele godine 17:02
PRUGASTE KOŠULJE NE IZLAZE IZ MODE Ovog proleća ih nosimo u 2 varijante, požurite da ih nabavite, rasprodaju se za tili čas 15:59
ANA JE TAKO REKLA Niko ne sme da radi ovih 7 stvari na Met gali, inače mu se crno piše, jedna bi teško pala Srbima 21:15
IDEALNE SANDALE ZA LETO Kombinuju se uz sve zahvaljujući ovim bojama, a najbolje od svega je što su preudobne 20:02
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26