ŽENE PREKO 50 GODINA OVE STVARI TREBA DA IMAJU U ORMANU: 5 komada odeće zbog kojih ćete izgledati mlađe 15:06
CRNA SUKNJA I TAČKA Ova dužina je oduševila Srpkinje, ultra moderna i ženstvena, garantovano ćete mamiti poglede 10:02
KAKO DA SE OBLAČITE PAMETNO I IZGLEDATE 10 GODINA MLAĐE Saveti stilista da se na ulici okreću za vama 12:45
SAVRŠEN BLEJZER ZA JESEN Lagan i prelep, zahvaljujući neutralnoj boji se kombinuje uz sve, a najlepše uz ovu haljinu 16:28
BALETANKE I ZA JESEN Mogu još da se nose, neverovano su praktične i udobne, Srpkinje obožavaju ove modele 18:32
LEGENDA KAKVA SE JEDNOM RAĐA Glumac se skockao za crveni tepih, žene ga skidale pogledom, pa onda ostale u šoku 10:50
DIJAMANTI OD PREKO 100 KARATA Sve je stalo kada je prošetala Džulija Roberts, nakitom ulepšala perfektnu haljinu 18:30
EMA JE NEVALJALA! Svi misle da je glumica fina, a ona šeta u providnoj haljini i to bez pardona 20:35
BELE PANTALONE ZA JESEN? Zašto da ne, efektne su i lako se kombinuju, Srpkinje ih već uveliko nose 10:33
ŽENAMA SE GADI OVAJ MUŠKI TREND Izgleda neuredno i zapušteno, a oni misle da su carevi kada su u tom fazonu 09:02
SRPKINJE MANEKENKE, A ENGLESKINJE... Otišla sam u London i imala sam šta da vidim, oblače ono što mi ne bismo nikad 11:32
SUPER PRAKTIČAN DUKS Srpkinje ne izlaze napolje bez ovog modela, prebace ga preko sebe čim zahladni, prava stvar za jesen 15:49
BILE SU HIT PRE POLA VEKA - NOSILI SU IH SVI, OD TINEJDŽERA DO POZNATIH Ove kultne jakne se vraćaju kao novi jesenji trend 17:16
ZBOGOM PUTER ŽUTOJ Ova boja će biti hit jeseni 2025. godine, Srpkinje već pune ormare komadima u prelepoj nijansi 11:05
KARDIGAN ZA JESEN Prebacite ga preko sebe kad malo zahladni, idealan za promenljivo vreme, Srpkinje obožavaju ovaj model 15:11
SEPTEMBAR JE NA PRAGU, PRAVO VREME ZA FARMERKE Nećete se pokajati ako izaberete ovaj model, perfektno ističe figuru 18:30
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21