SMRŠAJTE, IZBACITE OTROVE Jedna kašika na prazan stomak i posle 7 dana rezultat će vas zapanjiti 20:55
VOĆE ZBOG KOJEG ĆETE IMATI RAVAN STOMAK Sagoreva masti, snižava loš holesterol i ubija želju za slatkim 11:56
JEDVA DA NEŠTO POJEDETE, TROŠITE SE, A KILE NE MRDAJU Evo zbog koja tri razloga ne možete da smršate 10:21
MELANIJA JE SMRŠALA 37 KILOGRAMA! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku 18:18
NE GUBITE VREME, ZATEGNITE SE ODMAH Ovi trikovi ekspresno tope kilograme, letnje haljine će vam stajati kao salivene 09:34
OSTALO JE JOŠ MALO DO LETA, A TEBI KIPI PREKO KUPAĆEG Dijeta "6 kilograma za manje od 10 dana" zaludela žene, u čemu je fora? 09:31
MISLITE DA JE TEŠKO SMRŠATI, ALI NIJE Samo se pridržavajte ovih 7 proverenih pravila, doterajte liniju pred leto 11:30
IMAO JE 163 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVIO Ovo je dijeta Viktora Živojinovića uz pomoć koje je smršao 70 kilograma! 08:15 Vip 0
POJEDITE JE PRE SPAVANJA Zasitna žitarica topi kilograme kao od šale, najukusnija je kada se spremi ovako 21:30
STAVILA SAM BADEM U VODU I REŠILA PROBLEM Pojela sam ih i otarasila se muke koju sam godinama imala 13:38
IMALA JE 120 KILOGRAMA I SUZE U OČIMA Danas je BOMBA, a sve zahvaljujući jednoj stvari koju svi ignorišu! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
TRIK ZA MRŠAVLJENJE Samo jedna stvar je ključna za lako smanjenje kilograma, ali vodite računa o ovome 09:02
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46