GUDELJ DVA PUTA PROŠAO KROZ ISTI PAKAO Preživeo kliničku smrt, 30 posto šanse mu lekari davali da preživi, a sad mu se ponovo dogodilo isto 14:48
POJAVIO SE SNIMAK Ovako je Gudelj pao na terenu usled srčanog zastoja, svi su dotrčali do njega 14:19
GUDELJA SLOMILA JEZIVA SMRT SAIGRAČA Srpskom fudbaleru se na terenu borili za život, a sada je čuo tragične vesti 18:38
M. Rangelov SRCE ŠAMPIONA Oživljavali su ga na terenu, a ovo je dokaz da se Srbin sprema za povratak na teren 14:09 Sport 0
Alo/M.R. POVEZUJE IH ISTA SUDBINA Eriksen pozvao Gudelja, uspeo da ga smiri i pokazao kakva je faca 12:53 Sport 0
Alo/M.R. ŽIVOT PIŠE ROMANE Kolabirao na terenu, bio na ivici smrti, a sada je Gudelj pred transferom 08:06 Sport 0
Alo.rs PRE ŠEST DANA MU ŽIVOT "VISIO O KONCU", A SADA JE POSLAO EMOTIVNU PORUKU Dragiša Gudelj se oglasio po izlasku iz bolnice (FOTO) 16:41 Sport 0
ALO/D.L. ODLIČNE VESTI Gudelj izašao iz bolnice sedam dana nakon što je kolabirao na terenu 19:20 Sport 0
Alo.rs GUDELJ USPEŠNO OPERISAN Sjajne vesti iz Španije, poznato u kakvom je stanju srpski fudbaler 18:00 Sport 0
Alo/M.K. NAJVEĆI BORAC KOG POZNAJEM Oglasio se Vojaž nakon što je Gudalj hospitalizovam, evo šta mu je poručio 20:30 Vip 0
Alo/M.R. DOKTOR OTKRIO JEZIVE DETALJE On je spasao Gudelja: Reanimacija trajala 300 sekundi 10:16 Sport 0
Alo/M.R. LEDI KRV U ŽILAMA Agoniju Dragiše Gudelja sa tribina gledao otac: Otkriveno šta je prvo rekao sinu 08:00 Sport 0
Alo.rs GLEDAO SINA KAKO SE SRUŠIO NA TEREN Oglasio se otac Dragiše Gudelja: Samo sam mu rekao da je tata ovde 19:21 Sport 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0