Alo/K.G. SVI IZGLEDAJU KAO DA SU POLUDELI! Marina Visković otkrila šta je operisala sve na licu, a za jednu stvar nije sigurna da neće opet! (FOTO) 22:36 Vip 1
Alo/N.K. NISAM RADNA PEVALJKA, JA SAM ZVEZDA! Marina Visković se pojavila u emisiji potpuno bez šminke, a onda razvezala jezik i otkrila ovaj detalj! (VIDEO) 15:00 Vip 6
Alo/I.G. POKAZALA ZMIJSKO TELO! Marina Visković se skinula i zapalila društvene mreže! (FOTO) 20:48 Vip 1
Alo/N.K. ALO! PAPARACO! Marina Visković jede samo domaće, pa zaliva luksuznim pićima, a gest ovog prodavca ostavio je pevačicu bez reči! (FOTO) 07:05 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. BOLJE DA SU MI BUBREG NAŽIVO VADILI Ovo su poznate dame koje su se jedva rešile silikona u usnama, evo kako sada izgledaju! 12:57 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLIM DA DIGNEM NOGE! Marina Visković nastavlja da šokira, progovorila o detaljima iz spavaće sobe i sve ostavila bez teksta! 09:50 Vip 0
Alo/Đ.M. DEČKO JE DEBIL! Marini Visković pao mrak na oči, pevačica morala odmah da reaguje i javno progovori! 07:46 Vip 1
Alo/D.S. MOJ MUŽ STRAVIČNO MANIPUIŠE SA MNOM Cakana u otvorila dušu i priznala detalje iz odnosa sa suprugom 08:56 Vip 0
Alo/I.G. NA SVE PRISTAJE! Marini Visković fan tražio da ga pevačica bičuje, a njen odgovor je tek šokantan! (FOTO) 17:25 Vip 0
najžena.rs POZNATA PEVAČICA ŠOKIRALA PROMENOM: Marina je iz plavuše prešla u brinetu i očarala izgledom 19:29
Alo/Đ.M. PRE PET MINUTA! Marina Visković šokirala odgovorom kada je poslednji put imala intimne odnose, otkrila i lokaciju! 20:26 Vip 0
Alo.rs/D. I. PEVAČICA SAOPŠTILA OCU DA SE NIKADA NEĆE UDATI Ovako je reagovao tata Marine Visković! (VIDEO) 15:19 Vip 0
Alo/D.S. MARINA VISKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Udala bih se za milionera, a onda maltretirala konobare i spremačice 13:11 Vip 0
Alo/D.S. SKORO PA NEMOGUĆE: TO TEK KAD BUDE BILA TRUDNA Marina Visković isplanirala ozbijan poduhvat dok bude čekala bebu, a evo zašto je to najbolje vreme! 12:29 Vip 0
Alo.rs/D. I. LJUDI, ŽELIM SKANDAL Marina Visković napravila pometnju na Instagramu, stižu joj poruke zbog kojih će nastati haos! 21:22 Vip 0
Alo/D.S. PREBOLITE PARTNERA REDOVNIM ALKOHOLISANJEM Marina Visković na Instagramu delila ljubavne savete, pitanja se samo ređaju 20:23 Vip 0
Alo/D.S. MARINA VISKOVIĆ NA NOVOM ESTETSKOM ZAHVATU! Podelila snimak sa klinike, ovaj put vadi višak, vraća se prirodnijem izgledu! (VIDEO) 16:02 Vip 1
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
C5 MENJA G7! Ovo je nova američka strategija, računaju samo na zemlje koje imaju 100 miliona ljudi i više! 22:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR Blizancima nesuglasice sa partnerom, Lavu korak napred u karijeri, Vaga u centru pažnje 19:29
SRAMOTAN NAPAD NA SRBINA IZ ITALIJE: Šta ste videli u njemu? Nije jak, nije brz, nije dobar u skoku... 22:25