RASKID PORUKOM JE SVE ČEŠĆI Iako je to nepristojno, psiholozi kažu da je prihvatljiv u ovim situacijama i otkrivaju šta treba da napišete 12:58
"MUŠKARAC JE LAV, ON JE ZVER, ZATO NIKADA NE MOŽE BITI KUČE" Muž otkrio zašto oni napuštaju svoje žene 12:22
"MOJE TELO JE ODBIJALO MOJU VEZU" Ispovest influenserke koja je ozdravila kad je ostavila verenika 15:21
EPIDEMIJA RASTANAKA U HOLIVUDU Veza Sandre Bulok na klimavim nogama, uskoro bi mogla da se završi 14:22
AU KAKAV RASKID Dečko poslao bivšoj račun od 23.000 evra, to joj je za sve... bukvalno! 22:37 Vesti 0
EPIDEMIJA RASTANAKA U HOLIVUDU Bela Hadid raskinula dvogodišnju vezu, sve se odigralo u tajnosti 11:06
Naj žena OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE UVEK ZALJUBLJUJU U POGREŠNE Ignorišu "crvene zastavice", pa završe slomljenog srca 13:00
Milica Veličković SLAVLJE U DOMU ZVEZDE GRANDA! Bio veren za 18 godina stariju koleginicu, doživeo krah ljubavi, pa ga sreća ponovo pogledala (FOTO) 08:00 Vip 0
Milica Veličković IVANA DUDIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA! Nedugo nakon raskida veridbe, glumica ponovo zaljubljena, a evo koga sada ljubi 15:50 Vip 0
Kurir/E.Biberović KAJA OSTOJIĆ RASKINULA VEZU SA TENISEROM Ljubavni krah pevačice i 13 godina mlađeg izabranika, a evo šta je sve uništilo! 21:43 Vip 0
Milica Veličković TAMARA ĐURIĆ LJUBILA JE OVOG PEVAČA! Imali su turbulentnu vezu, on se oženio, a za njegovu suprugu kažu da je preslikana starleta 10:50 Vip 0
Alo/N.D. DEVOJČICE, MI SMO DRUGARI Zvezdan skandaloznom izjavom ponovo ponizio svoju ljubavnicu, pa joj jasno objasnio u kakvom će odnosu biti 22:00 Vip 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. ISTRAŽIVANJE OTKRILO: Da li bi ljudi raskinuli sa partnerom, ako se ne sviđa njihovom psu? 15:00 Razonoda 1
Alo/A.J. ŽENI SE BIVŠI ZADRUGAR Marko Osmakčić pokazao buduću ženu, ovom objavom pokrenuo lavinu komentara, a evo ko je ona! (FOTO) 06:00 Vip 0
Stori/Alo/N.D. SVE O RASTANKU JOVANE I ŽELJKA! Joksimović se oglasio, pa potvrdio vesti o krahu ljubavi: Iz poštovanja neću otkriti razloge 09:21 Vip 0
Republika/Alo/B.S. POKUŠAVAJU DA JE SPASU DA NE BI NAUDILA SEBI Anđela završila kod psihijatra, roditelji su spremni na sve samo da je izvuku iz Zadruge 13:23 Vip 2
Alo/B.S. PREVIŠE PRAVA DAJE SEBI Maja ponizila Anđelu i Anu jednim potezom, pa otkrila zašto nemaju hrabrosti da joj se suprostave 10:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45