EVO ZAŠTO BOSANAC NIJE DOŠAO NA POMEN SAŠI POPOVIĆU Otkriven pravi razlog, gledaćete ga drugim očima 16:15 Vip 0
UDOVICA SAŠE POPOVIĆA NA GROB STAVILA OVO! Suzana ispoštovala najvažniji srpski običaj na pomenu od 40 dana 16:01 Vip 0
SMATRAO IH JE NAJBLIŽIMA, A NISU SE POJAVILI NA POMENU Svi su očekivali da će njih dvoje doći na groblje 40 dana nakon smrti Saše Popovića 14:15 Vip 1
SAŠINA UDOVICA ZAKUPILA CEO RESTORAN Sve je isplanirala do detalja, ovde će biti održana daća! 13:00 Vip 0
"DA JE PRISTAO NA TO, SADA BI BIO ŽIV" Čovek iz Granda otkriva detalje: "Nije mogao da govori, samo mi je mahnuo" 12:30 Vip 0
SUZANA SE GUŠI U SUZAMA NA SAŠINOM POMENU Udovica se slomila kada je ugledala ovaj detalj na grobu (VIDEO) 11:56 Vip 0
ĆERKA ZANEMELA OD BOLA, SIN SVE VREME UZ SUZANU Bolne scene na pomenu Saši Popoviću, na groblju zavladao muk 11:46 Vip 1
OVOG MESECA JE PLANIRAO VELIKO SLAVLJE Saši Popoviću je to bila velika želja, bolni detalji otkriveni na dan pomena 10:50 Vip 0
ŠOK NA DAN POMENA SAŠI POPOVIĆU Hitno skinuta njegova slika sa spomenika, nastala opšta panika, otkrivamo razlog (VIDEO) 09:55 Vip 0
40 DANA OD SMRTI SAŠE POPOVIĆA Na spomeniku postavljena velika slika, nosi posebnu simboliku (VIDEO) 09:00 Vip 0
TUGA NA BEŽANIJI Desna ruka Saše Popovića skrhana bolom, ove reči izgovorila pre odlaska sa groblja! 14:00 Vip 0
NJIH DVOJE SU JEDINI DOŠLI! Na sahrani Saše Popovića bila cela estrada, a danas su na grob stigli samo oni! 13:09 Vip 0
UDOVICA I DECA NEUTEŠNI NA SAŠINOM GROBU Cela porodica Popović došla na sedmodnevni pomen, skrhani su od bola 12:10 Vip 0
BOLNI DETALJI JELENE KARLEUŠE Nakon smrti majke nikada nije uradila jednu stvar, danas se slomila na komade! 14:08 Vip 0
ŠABANOVU SMRT JE JEDVA PREŽIVEO, A DANAS MU SE NIJE POJAVIO NA POMENU Svi su se pitali zašto danas na groblju nema njega, a bili su nerazdvojni! 12:05 Vip 0
ŠABANOVA UDOVICA GRCA U SUZAMA Slomila se nad njegovim grobom, ćerke je teše, potresne scene na pomenu (VIDEO) 11:05 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26