Alo/Sonja Andrić ALO! PAPARACO Era Ojdanić i voditeljka Irena Jovanović uhvaćeni kako zajedno provode vreme kada se ugase kamere! 18:16 Vip 0
alo.rs/D. I. DUGA KOSA, LOKNE I KRAVATA Era Ojdanić pre 30 godina izgledao potpuno drugačije, niko ga ne bi prepoznao! 16:40 Vip 0
Mili Čolić PODRŽAVAM DALILU U ŠVALERISANJU Era Ojdanić za RIJALITI PLUS progovorio o svojoj mezimici! 07:20 Vip 1
Kurir/Alo/D.S. ESTRADA SE OPRAŠTA OD MERIME NJEGOMIR Kolege s tugom primile vest o preminuloj koleginici! 11:13 Vip 2
Republika/Alo/D.S. ERA OJDANIĆ U SUZAMA Pevač zanemeo zbog vesti o smrti Merime Njegomir: Hteo sam da je pozovem, ali... 11:04 Vip 0
Alo/M.Č. SKANDALOZNO! Estrada u šoku nakon snimka na kom Goci bend deci u igraonici peva antivaksersku i bludnu pesmu, poručili samo jedno! 07:35 Vip 0
Alo/D.S. ON JE NULA I VELIKI FOLIRANT Era Ojdanić brutalno isprozivao Đorđa Davida, pa udario na njegovu muškost! 14:16 Vip 0
Alo/I.G. ERA ZA PAR MINUTA ZARADIO 110 000 MARAKA Pevač dobio veliku sumu novca u Ritopeku, a ovo je prvo kupio nakon što je zgrnuo bakšiš 22:42 Vip 0
Republika/Alo/D.S. NE MOGU DA SE MERE GLUMCI I ESTRADNJACI Lidija Vukićević odbrusila: Ja sam jedna školovana žena! 10:23 Vip 1
Alo/D.S. MOTEL GORI OD VESELJA, A MOJA ŽENA NA STO METARA LEŽI U HLADNJAČI Era Ojdanić ispričao jezive detalje nakon smrti supruge! 22:09 Vip 0
Grand/Alo/D.S. ERA OJDANIĆ DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK Kada je upoznao svoju pokojnu suprugu s njegovom decom, usledila je reakcija koju niko nije očekivao! 17:11 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. SINE LJUBI TE MAJKA, NEMAMO HLEBA U KUĆI! Bolna ispovest Ere Ojdanića o teškom detinjstvu, ćerki invalidu i gubitku voljene supruge 09:11 Vip 1
Alo.rs/D. I. ERA OJDANIĆ POSTAJE VODITELJ, A EVO I ČEGA Pevač vodi emisiju o srpskoj tradiciji! 19:23 Vip 1
KurirTV/Alo/D.S. PUBLIKA PAMTI, OVO ĆE GA KOŠTATI KARIJERE Era Ojdanić šokiran potezom Sadika Hasanovića, uputio mu žestoku poruku! 17:33 Vip 0
N. Kiš JA SAM LEP I BEZ FILTERA Era Ojdanić izjavom nasmejao sve, ističe kako mu godine ne mogu ništa i priznaje jednu stvar! 07:35 Vip 0
Alo/M.Č. VRHUNAC SA NJIM JE ZAGARANTOVAN! Era Ojdanić poručuje Evi Ras: Neka proba ovu babu i bila bi zadovoljna orgazmom koji bi doživela! 07:35 Vip 2
Kurir/Alo.rs/M.A. VERA MATOVIĆ I ERA ZAJEDNO PRAVE FEŠTU U VRNJAČKOJ BANJI Ojdanić prizano da ne zna gde je od ljubavi: Kad bih rekao ko je ona, bio bih mrtav! 21:23 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 08:46 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06