DEMOLIRAN STUDIO PINKA Rijaliti učesnici zaratili tokom užvo emisije, stolice lete na sve strane! (VIDEO) 07:40 Vip 0
HAOS U ŠIMANOVCIMA Uroš Stanić urnisao Lepog Miću zbog Karića, on ga izvređao nikad strašnije! 08:00 Vip 0
HAOS U STUDIJU PINKA Brutalan okršaj gledala cela nacija, voditeljka nije znala šta je snašlo (VIDEO) 10:05 Vip 0
LEPI MIĆA SE NE ODVAJA OD NJE Ponovo uhvaćen sa Ukrajinkom, jedan detalj je svima zapao za oko! 06:00 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA MIĆE I ANĐELE U UŽIVO PROGRAMU Video njene snimke, pa je osudio nikad strašnije: "Prodala si se za 50.000!" 11:15 Vip 0
JEDNU STVAR JE URADIO BEZ DOZVOLE PRODUKCIJE Lepi Mića prekršio strogo pravilo, konačno priznao sve! 10:40 Vip 0
ZARAĐUJE OGROMAN NOVAC, A KUĆA MU JE STARA 180 GODINA! Nekretnina našeg popularnog pevača potpuno oronula (FOTO) 09:50 Vip 0
DRAMA DO SAMOG KRAJA! On je napustio finale Elite, niko nije očekivao ovakav preokret! (FOTO) 00:55 Vip 0
LEPI MIĆA SE POVLAČI SE IZ RIJALITIJA? Sve glasnija priča o njegovom odlasku, evo o čemu se radi! 10:20 Vip 0
ZLOUPOTREBIO JE NJU KAKO BI DEVOJKU DOVEO DO PRVOG MESTA? Lepi Mića raskrinkao cimera: "On je najveći prevarant u istoriji rijalitija" 09:10 Vip 0
NEVIĐEN HAOS PRED KRAJ ELITE! Marko i Lepi Mića na ivici tuče, obezbeđenje reagovalo, čeka se hitna odluka Velikog šefa! 18:55 Vip 0
LEPI MIĆA SAOPŠTIO DA SE POVLAČI IZ RIJALITIJA Definitivno presekao, otkrio šta mu je dalje u planu! 17:00 Vip 2
JEDNU STVAR JE URADIO BEZ DOZVOLE PRODUKCIJE Lepi Mića prekršio strogo pravilo, konačno priznao sve! 10:40 Vip 0
ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR IVANIJE I LEPOG MIĆE Svi su brujali o njihovoj aferi, evo šta su zaista radili u Pabu! 18:25 Vip 0
''OVAJ ČOVEK JE U RIJALITIJU BIO 64 MESECA'' Svi misle da je u pitanju Lepi Mića - među rekorderima se pojavile i dve žene (FOTO) 16:40 Vip 0
ĆERKA MU RADI U SVETSKOJ KOMPANIJI, A EVO KOLIKO ZARAĐUJE LEPI MIĆA Godinama je u rijalitiju, a sada šokirao: "Male pare sam to..." 20:15 Vip 1
OTKRIVENO KOLIKI JE HONORAR LEPOG MIĆE! Ovo niko nije očekivao, šokiraćete se kada čujete pravu istinu! 11:20 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04