Alo/N.S. U BELU KUĆU STIGLO VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA Uvedena promena koja je sve ostavila bez teksta, ovo niko nije očekivao 17:28 Vip 2
Alo/Đ.M. ON JE PRVI VOĐA ZADRUGE 6! Učesnici doneli neočekivanu odluku, došlo je do velikih izmena, oglasila se i produkcija 16:52 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. RIJALITI BOGATAŠI Iva za Zadrugu tražila 200.000 evra, Maja 4.000 evra nedeljno, a evo koliko dobijaju ostali učesnici 20:15 Vip 1
Alo/Đ.M. FILIP CAR PONOVO UDARA NA LEPOG MIĆA! Zadrugar mu javno poslao pozivnicu za rođendan, a onda ponizio nikad gore (FOTO) 17:59 Vip 1
Alo/N.S. OVO SU UČESNICI ZADRUGE 6 ! U petak će se održati spektakularna ceremonija otvaranja 12:37 Vip 0
Pink/Alo/N.S. ŠOKIRAO SVE Lepi Mića otkrio nove detalje veze Dalile i Luke, pa progovorio o njegovoj porodici 09:11 Vip 2
Pink/Alo/N.S. NEMAJU VEZE SA MORALOM, TO JE DNO DNA! Lepi MIća bez dlake na jeziku opleo po zadrugarima, pa potkačio Cara 14:38 Vip 0
Alo/N.S. URNEBESNO! Gledalac izazvao opštu pometnju usred emisije uživo, MC Aleks nije mogla da dođe sebi 14:20 Vip 0
Alo/N.S. UPOREDIO DALILU SA TITOM Lepi Mića brutalno izvređao Dragojevićku usred emisije, opasno joj zamerio ovo 10:40 Vip 0
Svet/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA Svi su čekali ovo, nikad brutalnije, svima sasuo istinu u lice 15:30 Vip 1
Pink/Alo/A.J. BLUD I RAZVRAT OČEKUJTE OD MENE Lepi Mića pred ulazak u Zadrugu 6 razotkrio ove rijaliti učesnike, a evo šta je o njemu tek rekao 17:10 Vip 0
Pink/Alo/N.S. LAŽEŠ KAO PAS, VODILI STE LJUBAV! Lepi Mića izneo ozbiljne tvrdnje na račun starlete i fudbalera, svi ostali u šoku 18:55 Vip 1
Alo/Đ.M. BOLESNA NIMFOMANKA, FRANJO JE SIGURNO PONOSAN! Bivši zadrugar udario na Viki i Marka, spomenuo njegovog oca i sasuo im sve u lice 22:35 Vip 0
Pink/Alo/N.S. BEZ DLAKE NA JEZIKU Anđela Đuričić oplela po zadrugarima, pa otkrila planove za budućnost 18:10 Vip 0
Alo/A.J. UNAKAZIĆU JE VEČERAS, KUNEM SE U OČEV GROB Mića odlučio da obelodani Anđeline laži, Đuričićeva poludela pa mu žestoko odbrusila 23:00 Vip 2
Svet/Alo/Đ.M. ĆUTAO JE PUNIH PET GODINA! Lepi Mića konačno otkrio koliki mu je honorar u Zadruzi i to na mesečnom nivou 12:51 Vip 2
Alo/N.K/Đ.M. STIGAO JE I ON U PROSTORIJE PINKA! Zadrugari drhte na pomen njegovog imena, strah je i trepet, a čim je došao raskrinkao je Dalilu! 15:12 Vip 1
Alo/N.S. OTKRIVENI NOVI DETALJI ZADRUGE 6 Oni će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima 17:47 Vip 0
Alo/N.S. ŠTO DALJE OD MENE, TO BOLJE Lepi Mića progovorio o odnosu Sandre i Anđela Rankovića 21:25 Vip 0
Alo/Đ.M. ZAMISLITE DA JE KIJA UZELA LUNINU SLIKU?! Lepi Mića progovorio o najvećoj rijaliti aferi ikada, a ovu osobu nakon svega podržava 10:15 Vip 2
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06