TO ME BRINE KAO OCA Ivan izneo šokantne tvrdnje da Marijin račun, Marinković u strahu zbog malog Željka! 10:19 Vip 1
TO ĆE TE KOŠTATI 550 DINARA Procurila privatna prepiska Marije Kulić sa ćerkom, evo zbog čega su se zakačile 23:00 Vip 0
DUPLJAK JEDAN! Šok susret Marije Kulić i Milana Miloševića ispred suda, prisutni zanemeli zbog njihovog poteza 13:46 Vip 0
KUMA JE KAO TRANSVESTIT Marija Kulić urnisala Kačavendu, pa otkrila zašto je u svađi sa produkcijom 09:21 Vip 0
PROCURIO TAJNI RAZGOVOR MARIJE I MARKA: Kulićeva otkrila šta se zapravo krije iza njihovog sukoba 16:17 Vip 0
LAGALA JE SINIŠU DA JE NA DEPILACIJI Bebica ne prestaje, izneo nove detalje o aferi Marijinih gaća 13:00 Vip 0
KOD NJEGA SU OSTALE INTIMNE STVARI MARIJE KULIĆ Isplivao snimak iz stana bluda, otkriveno kod koga je boravila 13:49 Vip 0
OSTALE MI BELE GAĆE KOD TEBE! Marija Kulić zaboravila donji veš kod "druga", isplivala ova glasovna poruka! (VIDEO) 18:30 Vip 0
UTVRDIĆEMO KO JE PREVARANT, ZLA BABETINO Nenad Macanović zapretio Mariji, spreman je da je raskrinka! 11:05 Vip 0
ZLA BABETINO! Bebica Kulićima najavio pakao pre početak "Elite!", pa Mariji poručio samo jedno! (FOTO) 20:00 Vip 0
NOĆNO KUPANJE MARIJE KULIĆ! Poznata rijaliti mama u nikad vrelijem izdanju, a društvo joj pravi on! (FOTO) 21:00 Vip 0
BEBICA IZNEO JEZIVE DETALJE O PORODICI KULIĆ Ivan oduzima starateljstvo nad detetom, a evo kako zapravo žive, Miljana prokockala pare 18:08 Vip 0
OVO ĆE MU SE OBITI O GLAVU! Bebica optužio Marija da silom kljuka Miljanu psihijatrijskim lekovima da bi mogla da upravlja njome! 07:30 Vip 0
DECU NE VIĐA, NI MAJKU NIJE POSETIO U BOLNICI! Marija Kulić otkrila stravične detalje iz Bebičine prošlosti 18:21 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09