Alo/A.J. DISKVALIFIKACIJA! Stravične scene Viktorije i Marka, zaurlala od bola: Polomićeš mi ruku! (VIDEO) 11:18 Vip 0
Alo/A.J. ŽENA OD SULTANA OPLELA PO ZADRUGARIMA: Miljana je smrtno zaljubljena u Zolu i dalje, smatram da sve radi u inat! 10:27 Vip 0
Alo/A.J. ŠUTNUO SAM JE U STOMAK! Šokantni detalji Mensurove i Minine veze, isplivalo sve! 09:58 Vip 0
Alo/A.J. DALILI I CARU POMIRENJE JE NESREĆA! Zadrugarka bez dlake na jeziku progovorila o rijaliti paru, nije ih štedela, a oplela je i po njoj! 12:55 Vip 0
Alo/A.J. SUKOB MILICE I MESURA OD RANOG JUTRA! Veselinovićeva napravila haos zbog Mine, ona se momentalno oglasila! 12:11 Vip 0
Alo/A.J. POTPUNO SLOMLJENA Dalila grca u suzama zbog Cara, ne može da dođe sebi nakon Mininog ulaska, otvorila dušu! 11:51 Vip 3
Alo/A.J. CELA BELA KUĆA BRUJI O OVOME! Anđelo javno obelodanio da li se poljubio sa Minom, nastao muk! 11:28 Vip 0
Alo/A.J. ALEKS NAPLJUVALA DEJANA JAVNO U EMISIJI! Dragojević će napraviti haos kada bude saznao šta je pričala na njegov račun! 10:45 Vip 1
Alo/A.J. MENSUR ME KRIŠOM GLEDA! Mina Vrbaški napravila haos nakon ulaska, žestoko ponizila Milicu, a oplela i po Filipu bez dlake na jeziku! 10:16 Vip 1
Alo/A.J. O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA! Dalila javno obelodanila svoje najveće strahove, Filip Car u neverici! 12:04 Vip 0
Alo/A.J. ZASLUŽUJEM VIŠE KADRA! Mihić pokazao svoje pravo lice, a ovo mu je bio plan od početka rijalitija! 09:45 Vip 0
Alo/A.J. SADA JE SVE JASNIJE! Dalila dala Caru čvrsto obećanje, ovo će odmah uraditi po izlasku iz rijalitija, upleten i Dejan Dragojević! 12:11 Vip 2
Alo/A.J. AKCIJA FILIPA I ANE! Zadrugari se prepustili strastima naočigled svih, ne mogu da se kontrolišu (VIDEO) 11:35 Vip 0
Alo/A.J. SLOMILI SE ZBOG SVIH SKANDALA! Dalila i Car se gledali celu noć i ronili suze, Filip je čuo ove reči i nije mogao da sakrije tugu 10:15 Vip 1
Kurir/Alo/A.M. PRSATA KIKA VEČERAS PRAVI ŽURKU ZA PAMĆENJE U CENTRU BEOGRADA! Ugostiće poznate ličnosti i trudiće se da maksimalno zabavi goste! 20:21 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. JEDNO OD NJIH U NEDELJU ĆE OSVOJITI 30.000 EVRA! Darko, Davor, Sanja, Kristina i Dejana su došli do finala! 17:40 Vip 0
Kurir.rs/Alo/A.M. DEJANA JE PRESEKLA! Treći nominovani je ona, trka za prestižnu nagradu od 28.000 evra nikad nije bila uzbudljivija! 15:00 Vip 0
Pink/Alo/K.G. OSULA PALJBU! Zorica Marković nikad brutalnije o raskidima, krahu prijateljstva u Zadruzi, pa otkrila da li će ljubav Dejana i Aleks opstati! 20:45 Vip 0
Svet/Alo/K.G. PRIPREMAJU OPŠTENARODNO VESELJE! Trudna Jelena Pešić otkrila kada se udaje i sve detalje venčanja sa Dalilinim bivšim! 17:45 Vip 2
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26