MELINA ZBOG UCENE NAPUSTILA HARISA? Otkriveno zbog čega se kreatorka iselila iz vile, postavljen joj ultimatum?! 14:35 Vip 0
MISLILA SAM DA JE GEJ! Milica Todorović šokirala izjavom o dečku u programu uživo, nastao muk u studiju 16:45 Vip 0
ALO! PAPARACO! DRAGANA MITAR UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM Evo kako izgleda starletin partner kog mesecima krije! 22:20 Vip 0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ IMA NOVOG DEČKA Nije poznat, ali je bogat i vredan i slab je na pevačice 15:45 Vip 0
OTKRIVENO KAKO JE RADA UPOZNALA MISTERIOZNOG DEČKA Sve se saznalo, a jedan detalj posebno je zanimljiv 20:45 Vip 0
RADA MANOJLOVIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM Krije ga od javnosti, a evo šta nam je rekla kad smo je pozvali 11:32 Vip 0
OVO JE NOVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Pevačica smuvala ozbiljnog frajera, a ne možete ni da pretpostavite čime se bavi! 17:00 Vip 0
NISU USPELI DA POBEGNU KAMERAMA Džehva u javnosti sa novim dečkom, ovaj detalj nikome nije promakao 23:05 Vip 0
NAPRAVILI HAOS NA PODIJUMU Jovana Jeremić i biznismen usijali mreže, lumpovali do jutra, a onda mu je ona poslala javno poruku 09:35 Vip 2
OTKRIVAMO OD ČEGA ŽIVI NOVI DALILIN DEČKO Radi dva posla, ne živi u Srbiji, a evo kako su se upoznali 18:45 Vip 0
KRŠNI CRNOGORAC ŽIVI U NJUJORKU! Otkriveno čime se bavi novi dečko Dalile Dragojević, a evo i da li bivšoj zadrugarki sve plaća 09:35 Vip 0
OPASAN FRAJER, TETOVAŽE, BESNA KOLA! Sve se saznalo: Ovo je novi dečko Dalile Dragojević, otišla sa njim na drugi kontinent 08:22 Vip 0
VODITELJKA PRVE SMUVALA POZNATOG DOKTORA Lepa plavuša ima dete sa rijaliti igračem, a sada je zavela njega 16:34 Vip 0
JOVANA SKOČILA PEKARU U NARUČJE Voditeljka sumirala utiske na izmaku godine, pa se obratila novom dečku 16:18 Vip 0
VRELA SCENA IZ PEKARE! Hit fotografija Jovane Jeremić, kao Jagodinka Simonović, mreže gore 19:01 Vip 0
OVO SE ČEKALO! Prvi snimak poljupca Jovane Jeremić i 14 godina starijeg biznismena, Ljuba Aličić im pevao na uvce 16:22 Vip 0
BIZNISMEN JOVANU UHVATIO OKO STRUKA I LJUBI JE! Voditeljka podelila intimnu fotografiju sa novim dečkom, ljubav cveta 21:11 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SUDBINA BAKA SOKE RASPLAKALA SRBIJU! "Kako da preživim ovu zimu?“ – a danas čeka praznike sa osmehom (VIDEO) 23:09 Vesti 0