najžena.rs "E SAD ME BLAM JER SAM MUŠKO": Pojavila se baletanke za muškarce zbog kojih jači pol "povraća", a cena je bezobraazno velika 18:02
Alo/A.J. "SVI MOJI BIVŠI BI BILI OPET SA MNOM" Jovana Jeremić progovorila o muškarcima, pa šokirala priznanjem da je najviše privlače ovakvi! 16:20 Vip 0
Alo!/Mediji OVO JE UHAPŠENI ZBOG SILOVANJA KOD ZRENJANINA Satima je mučio ženu, na telo joj urezao inicijale! 13:21 Hronika 1
Alo; "PRONAŠLI SMO ČEKIĆ!" Optužila je trojicu za silovanje, objavila povrede na Fejsbuku, a onda je došlo do neviđenog obrta! 21:39 Vesti 0
Pink/Alo/B.S. SANJA STANKOVIĆ IZGUBILA VERU U MUŠKARCE: "Dosta mi je da budem jaka, hoću da budem žena" 10:15 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA KAKO MUŠKARCI GLEDAJU NA NJU: "Ne ide cveće uz mene, ali idu puške" 21:55 Vip 0
Alo!/Telegraf.rs UHAPŠENA DVOJICA MLADIĆA U KRAGUJEVCU Upadali maskirani s nožem u kladionice i benzinsku pumpu, pa otimali pazare 20:25 Hronika 0
Blic/Alo/N.D. "MISLIM DA SU ME VARALI" Neda Ukraden nikada iskrenije o braku i odabiru partnera: Muškarci su se uvek takmičili sa mnom! 19:50 Vip 0
Alo/B.S. BILAL ISPROZIVAO MAJU Brajlović i dalje ne može da prihvati da je prevaren "Stvorena si samo za..." 14:15 Vip 0
Alo!/Mediji MLADIĆI IZ NOVOG SADA I BEČEJA ''PALI'' ZBOG DROGE Kod uhapšenih pronađeni digitalna vaga, marihuana i novac 13:28 Hronika 0
Republika/Alo/B.S. "TO JE LAŽNI MORAL" Snežana Dakić oplela po ovim devojkama, otkrila šta rade po klubovima 10:00 Vip 0
Alo/B.S. Teodora Džehverović se dotakla muškaraca i ljubavi pa izjavila "BITNO MI JE DA NE BUDE PAĆENIK" 13:20 Vip 0
Mediji/Alo! OPELJEŠILI BAPTISTIČKU CRKVU, AMBULANTU I TRI STANA Uhapšeni kradljivci iz Alibunara krali tehničku robu, mandoline i novac 10:48 Hronika 0
Alo; "TRAŽIĆU ZAKON KOJI PRIZNAJE SAMO DVA POLA!" Tramp: Pod mojim vođstvom ovo ludilo će se završiti 13:47 Vesti 0
Alo.rs/RINA KO NE MOŽE DA SE OŽENI OVDE DOLAZI Za ovo mesto kod Tivta kažu da je magično, čudo prirode uklesano u kamenu (FOTO) 17:59 Vesti 1
24sedam/Alo/B.S. ZLATA PETROVIĆ OTVORENO PRIČA O SVOM BURNOM JUBAVNOM ŽIVOTU "MENE JE SAMO STRAST DRŽALA" 21:00 Vip 0
Alo / Nedeljko Kiš "MUŠKARCE NE PRITISKAM DA IM RODIM DETE" Voditeljka Snežana Dakić otvoreno o vezama i mlađim momcima... 12:42 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0