SENZACIJA NA INTERNETU Devojku pitali šta najviše UZBUĐUJE muškarce, njen odgovor postao HIT (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
"MUŠKARCI TREBA DA SLUŽE SAMO ZA ..." Brutalna izjava Jelene Karleuše, pevačica šokirala sve prisutne 09:55 Vip 0
CECA ŽESTOKO ISPROZIVALA MUŠKARCE Pevačica priznala zašto je sama, ovakve reči niko nije očekivao! 10:10 Vip 0
"VOLIMO SE VIŠE NEGO IKAD, OD MENE ZAHTEVA SAMO OVO" Muž ženi dozvolio da spava sa DRUGIM MUŠKARCIMA, evo kako izgleda njihov brak 20:00 Razonoda 0
AVANTURISTI U DUŠI Muškarcima rođenim u ovim znacima je sloboda na prvom mestu, teško ih je obuzdati 09:09
SRBIJA BESNA ZBOG SPOTA U KOJEM SE LJUBE DVA MUŠKARCA Digla se bura zbog vrelih scena, komentari pljušte! 13:00 Vip 0
OD POZNATOG PEVAČA, PREKO BOGATAŠA, DO FUDBALERA Sa njima je Severina bila verena, a jedan skandal svi pamte! 15:40 Vip 0
RANIJE SU SE ŽENILI SA 25 GODINA, A SAD Zašto se danas muškarci u 40-oj ponašaju kao tinejdžeri? 11:05 Razonoda 0
KO PRVI KAŽE ,,VOLIM TE"? Istraživanje pokazalo jesu li žene ili muškarci spremniji da naprave prvi korak, jedan podatak posebno iznenađuje 09:10
HISTERIČNI, SUJETNI SMEĆARI Pevačica otkrila kakvo je loše iskustvo imala sa poznatim muškarcima: "Pene na mlade žene" 19:35 Vip 0
NE ZNAJU DA PROMENE SIJALICU Marina Tadić "U ringu" oplela po muškarcima, pa potkačila i žene: "Same su sebi uskočile u stomak" 20:00 Vip 0
RUSKINJA ANGELINA POHVALILA SRPSKE MUŠKARCE Evo u čemu su bolji u odnosu na ruske, lavina komentara na društvenim mrežama! (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0