OČEKIVALA SAM STAN I 100.000 EVRA OD FANOVA! Kačavenda brutalno raskrinkala Anu Ćurčić, otkrila koje je njeno prvo pitanje bilo nakon finala! (VIDEO) 22:50 Vip 0
BULIĆ BI SVAKOM POMOGAO! Ivana Šašić zgrožena Mileninim i Markovim razgovorom o njenom prijatelju! 22:10 Vip 0
PORUČILA MILENI SAMO JEDNO, OVO JOJ SE NEĆE SVIDETI! Oglasila se Ana Ćurčić nakon Kačavendinih navoda da su ona i Aca Bulić u lažnoj vezi! 20:45 Vip 0
AU KAKVA MOMČINA Sin Milene Kačavende je prava slika i prilika svoje majke, a tek će da bude faca 18:45 Vip 0
HITNO PREKINUTA PODELA BUDŽETA U Eliti nastao haos zbog Milene Kačavende, isplivale poverljive informacije 18:28 Vip 0
NAPILA JE ACU I UVUKLA MU SE U KREVET Milena Kačavenda iznela šok detalje o Ani Ćurčić, Bulić ne zna kako da je otkači! 13:40 Vip 0
OTKRIVENE BULIĆEVE NAJMRAČNIJE TAJNE Aca je sa Anom iz interesa, a ovo mu je jedini cilj! 13:10 Vip 0
NJIH SEDMORO ČUVAJU ZA KASNIJE Isplivao spisak budućih učesika Elite, kad ih ugledaju nastaće potpuni haos! 11:00 Vip 0
KAČAVENDA U TANGA GAĆAMA PARADIRALA ELITOM Skinula se među prvima, a svi komentarišu njen potez! (FOTO) 10:45 Vip 0
EVO KO JE ZAPRAVO MILENA KAČAVENDA Prvog dana rijalitija sve otkriveno, takmičari zanemeli 18:16 Vip 0
MENSUR I KAČAVENDA OČI U OČI NAKON SVEGA Otkrili su šta se zapravo dogodilo u Crnoj Gori, ne mogu više da kriju 04:22 Vip 0
RUKE ĆU POLOMITI ONOME KO TO URADI! Milena Kačavenda podivljala, pa zapretila svim cimerima 03:32 Vip 0
MILENA POČELA SA RASKRINKAVANJEM Kačavenda odmah po ulasku u Elitu napravila pometnju i pomrsila konce 03:28 Vip 0
SLEDI HAOS! Janjuš pred ulazak u Zadrugu žestoko isprozivao Milenu Kačavendu, ove reči mu neće oprostiti 00:59 Vip 0
BULIĆI SU MI PRETILI SMRĆU Milena Kačavenda razvezala jezik pred ulazak u Elitu: Ani spremam pakao! 21:31 Vip 1
MILENA KAČAVENDA IZAZVALA HAOS POJAVLJIVANJEM Spremna da od večeras rešeta i potpuno raskrinka Anu i Acu! (FOTO) 21:27 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26