"NEMOJ DA MI LJUBOMORIŠEŠ OKO RIBA" Kačavenda i Janjuš progovorili o svojoj ljubavnoj romansi, ne žele više da kriju 00:05 Vip 0
KAČAVENDA I JANJUŠ IMALI VRELU AKCIJU ISPOD POKRIVAČA? Ona ih je totalno raskrinkala: "Kako je nije sramota od sinova?" 12:25 Vip 0
KAČAVENDA I JANJUŠ PRIZNALI EMOCIJE JEDNO DRUGOM Učesnici zatečeni, pre Elite su imali sastanak, ovo su detalji 08:00 Vip 0
"ZAMISLI UZMEŠ PARE OD SINA I URADIŠ GRUDI" Šokantne optužbe na Sitin račun: "Obesila bih se" 22:15 Vip 0
BRANKO BABIĆ SE JEDVA OTARASIO MILENE KAČAVENDE? Skandalozne tvrdnje na račun rijaliti učesnice: "Navukao ju je da stenje preko slušalice!" 14:40 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ UDARILA NA KAČAVENDU Mir nije dugo trajao: "Od advokata mi je rečeno da..." 14:00 Vip 0
"MOŽDA JE SRĐAN BIO NA ŽUTOM" Učesnica Elite bila sa bivšim mužem Milene Kačavende, nastao haos u Beloj kući 18:50 Vip 0
MRAČNA PROŠLOST MUŽA MILENE KAČAVENDE Ulivao je strah i jezu, više puta hapšen, a evo šta piše u optužnici 08:25 Vip 1
"KUKALA SAM ČETIRI DANA" Mileni Kačavendi se desila jeziva stvar pred ulazak u Elitu: "Raspadala sam se..." 23:40 Vip 0
MILENA KAČAVENDA ŠOKIRA! Bez brusthaltera ulazi u Elitu, poručila da svi treba da je se plaše! 20:30 Vip 0
OCA SAM NAŠLA MRTVOG! Milena Kačavenda bez dlake na jeziku: “Aneli je smećarka, Gastoz sujetno go*no'' (VIDEO) 21:15 Vip 0
STRAŠNI SUD MILENE KAČAVENDE! Oplela po Karleuši, Eni Čolić i Anđeli Đuričić: ''Glibava je i štrokava, kakva je ovo Rosalinda frizura?'' (VIDEO) 21:47 Vip 0
''NIKAD MU NEĆU ZABORAVITI ŠTA JE URADIO ZA MENE'' Kačavenda otkrila kako ju je Đedović spasio dok je danima plakala u stanu 18:38 Vip 0
''DEBELO SAM PLAĆENA DA VREĐAM LJUDE'' Milena Kačavenda o Eliti 9 i svađi sa sinom, a evo šta kaže o veridbi Aneli i Luke 15:40 Vip 0
"SA NJOM BIH OBRISALA PATOS" Milena Kačavenda potkačila novu rijaliti učesnicu, pa otkrila da li ulazi u Elitu 9! 17:10 Vip 0
ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ NA DEDINJU, NASTAO KOLAPS! Milena Kačavenda se pojavila ispred zgrade Pinka (VIDEO) 16:00 Vip 0
ZBOG NJE JE STEFAN KARIĆ RASKINUO SA DEVOJKOM Sve isplivalo na videlo: "Tek da vidiš šta još ima..." 13:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46