ČEKATE U REDU DA VAS ODVOJE Milena zgrožena ponašanjem zadrugarki, očitala im lekciju iz morala 07:47 Vip 0
TI SI NAJVEĆA IZDAJICA! Uroš ponovo napao Kačavendu, izneo salvu uvreda na njen račun! (FOTO) 02:20 Vip 0
TI SI JEDNA SELJAČINA! Kačavenda brutalno uzvratila Bukiliću na prozivke, on nema ni osnovne kulture! (FOTO) 01:00 Vip 0
UZNEMIRUJUĆA FOTKA KAČAVENDE IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE: Bleda i iscrpljena nepomično leži bez ikakve facijalne ekspresije 22:27 Vip 0
TEODORA BEŽI OD BUKILIĆA! Bebica sa Kačavendom opleo po crnogorcu, pa rekli da je primitivan! (FOTO) 21:00 Vip 0
BILA SAM U ZABELI! Kačavenda otkrila šok istinu o Miloradu Ulemeku Legiji, ne liči na sebe nakon 20 godina u zatvoru! 19:00 Vip 0
KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA Slomila se na komade u programu uživo, Đedović otkrio šokantnu stvar o Ani Ćurčić 18:37 Vip 0
UČESNIK BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG KAČAVENDE Mislio da kamere ne snimaju, izlanuo se i otkrio detalje razgovora sa produkcijom 17:50 Vip 0
MILENA KAČAVENDA RAZOTKRILA DRUGARICU Iznela stravične detalje o njenoj robiji, maltretiranju i paklu kroz koji je prošla 16:59 Vip 0
MILENA KAČAVENDA IZBAČENA IZ ELITE? Očekuje se hitno pismo velikog šefa, učesnici na nogama! (VIDEO) 15:25 Vip 0
OVOM FOTOGRAFIJOM JE ANA UCENJIVALA KAČAVENDU Materijal iz psihijatrijske ustanove isplivao u javnost (FOTO) 11:45 Vip 0
BIĆE TI POSLEDNJE Pojavio se snimak telefonske svađe Ane i Kačavende, urlale iz sveg glasa jedna na drugu! 10:45 Vip 0
SVI SU ZNALI DA VARA ZVEZDANA Milena Kačavenda otvoreno o Aninim preljubama, Đedović otkrio njene skrivene namere! 08:35 Vip 0
OPTUŽILA ME DA SAM SE PROMOVISALA! Kačavenda šokirala sve kada je otkrila šta joj je sve Ćurčićeva zamerila! (FOTO) 02:40 Vip 0
ČUDI ME DA NIJE ZNALA ZA ANINO KOCKANJE! Mensur napao Kačavendu, pa je pohvalio, ona ostala bez reči! (FOTO) 01:40 Vip 0
ČEKAMO DA MISTER BULIĆ DIGNE SIDRO! Kačavenda priznala da li bi se pomirila sa Anom, pa otkrila koliko ona ima prijateljica! (FOTO) 01:20 Vip 0
ANA ĆURČIĆ UZVRATILA UDARAC! Zvezdanova bivša se oglasila i poručila: "Ja neću lagati"! (FOTO) 22:15 Vip 0
GDE TI JE DUŠA, ZLA ŽENO?! Uroš Stanić roni suze zbog Kačavende, okrivio je za ovo! (FOTO) 20:05 Vip 0
KAČAVENDA IMALA INTIMNI ODNOS U KARANTINU Član produkcije sve potvrdio, njega je zavela pred Elitu, a sada kriju aferu! 11:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06