NAKON OSAM GODINA NAPUŠTA RIJALITI Kralj Zadruge i Elite odlučio da se povuče, zna se i zašto 09:30 Vip 0
''SRAMOTA ME ŠTO SAM BIO U ZADRUZI'' Miki Đuričić o radu na televiziji nakon što je prestao da ulazi u rijalitije 07:59 Vip 0
''NIJE BILA GLEDANA SERIJA, PA SU JE SKINULI SA PROGRAMA'' Ivana Šopić pre Elite je bila glumica, evo detalja 15:15 Vip 0
BILA JE U ZADRUZI, ZABRANJENA NA PINKU, ODJEDNOM NESTALA Pobegla daleko, a danas živi u neverovatnom luksuzu i bogatstvu! (FOTO) 10:10 Vip 0
''MA KAKVE DEČIJE PESMICE'' David Dragojević šokirao kojom muzikom uspavljuje sina Rajana (FOTO) 16:00 Vip 0
''OVAJ ČOVEK JE U RIJALITIJU BIO 64 MESECA'' Svi misle da je u pitanju Lepi Mića - među rekorderima se pojavile i dve žene (FOTO) 16:40 Vip 0
ENA ČOLIĆ PO NAREĐENJU PRODUKCIJE NAPUSTILA BELU KUĆU! Nije krila sreću kad je u drugom delu imanja zatekla ovu ženu (VIDEO) 16:20 Vip 1
KRALJICA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI! Ona je noćna mora produkcije - obezbeđenje se naježi kad joj spomenu ime (FOTO) 20:59 Vip 0
"SKRNAVE VAŠU PRAVU LJUBAV LAŽNIM PRIČAMA" Luna Đogani nakon ovih reči zanemela, Osman Karić nikad iskreniji! 09:20 Vip 0
''ISTINA JE NA MOJOJ STRANI'' Prvo oglašavanje Maje Marinković nakon što je optužila Cara za nasilje 16:30 Vip 0
''KANDILA MI MOG, NIŠTA NIJE SLAGALA'' Slovenka u suzama nakon što se saznalo za Filipovo nasilje nad Aleksandrom dok je bila trudna 15:40 Vip 0
RASKRINKANA VELIKA TAJNA ZADRUGE NAKON OSAM GODINA Kija, Sloba i Luna se videli pre ulaska u rijaliti, evo šta je bio dogovor 20:30 Vip 0
''ANĐELA ĐURIČIĆ ĆE POBEDITI'' Prvo oglašavanje izbačenog zadrugara, opleo po parovima u Eliti: ''Mnogo je foliranata'' 19:30 Vip 0
''KAO DA MU JE ANĐELO OTAC'' Anita objavila selfi sa sinom, usledila lavina komentara zbog sličnosti sa Rankovićem (FOTO) 17:45 Vip 1
OPLELA NIKAD JAČE! Grujina sestra oštro o odnosu svog brata sa Mimas: ''Posle Elite, može da bude animir dama...' 19:20 Vip 0
LAŽIRAO JE SUZE U ZADRUZI, BIO SA ZERINOM PA SMUVAO PEVAČICU! Gde je, kako izgleda i čime se danas bavi Bane Čolak: ''Jedan je od boljih'' 18:00 Vip 0
PEVAČICA ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAPUSTILA EMISIJU MOMENTALNO Počela da kašlje, pa tražila prekid programa, a onda je usledilo poniženje 09:40 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
PRODUKCIJA OBAVESTILA UČESNIKE ''ELITE'' DA ULAZI ON! Posle nekoliko minuta pojavio se muškarac kog mnogi zadrugari poznaju (VIDEO) 15:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0