POZNATO U KOM JE MESECU TRUDNOĆE MILICA TODOROVIĆ Pevačica je ovako govorila o majčinstvu, a jedno pitanje svima misterija 11:05 Vip 0
"RADUJEM SE BLIZANCIMA" Mirka Vasiljević progovorila o petoj trudnoći, usred emisije priznala sve! 08:00 Vip 0
"BRENA I FILIP VRŠE PRITISAK NA ALEKSANDRU" Prijovićka pred porođaj u nezavidnoj situaciji, pojavile se šok tvrdnje! 10:30 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAPRAVILA VELIKU PROMENU Pokazala kako uživa u trudnoći, a jednu stvar su svi zapazili (FOTO) 12:35 Vip 0
"HTELA SAM DA SE UBIJEM" Pevačicu suprug trudnu prevario, pa vređao nerođeno dete: "Nisam videla drugi izlaz" 10:25 Vip 0
TRUDNIČKI STAJLING IDEALAN ZA LETNJE VRUĆINE Ministarka Dubravka Ðedović Handanović u drugom stanju bira ovakav izgled! (FOTO) 10:50 Vip 0
"HORMONI I TERAPIJE SU MI IZOBLIČILI LICE I TELO" Pevačica dobila dete u 52. godini, borba trajala dugo 11:10 Vip 0
IMA LI LEPŠTE TRUDNICE OD RIJANE? Ova haljina najlepše stoji budućim mamama, atraktivna, a maksimalno ženstvena 18:00
"LEZI KUĆI, GDE SI KRENULA?!" Naša voditeljka progovorila o svemu što proživljava u trudnoći: "Mnoge žene žive bez podrške u ovim situacijama" 22:40 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO SVE O KRISTININOJ TRUDNOĆI Izašao iz rijalitija i otkrio dugo skrivane detalje 22:00 Vip 0
"VREME JE ZA BLIZANCE!" Mirka Vasiljević ne skida osmeh sa lica, progovorila o petoj trudnoći! 19:30 Vip 0
MILICA MANDIĆ U POODMAKLOJ TRUDNOĆI Oduševila izgledom u uskoj haljini, trudnički stomak u prvom planu 07:40 Vip 0
"DOKTORKA KAŽE DA JE DEČAK" Jelena Golubović otkrila sve o trudnoći, sin će joj se zvati kao i suprug! 23:10 Vip 0
''SAMO DA JE ŽIVO I ZDRAVO'' Jasmina Ahmić sumnja da je Aneli trudna, njeno oglašavanje odjeknulo 14:40 Vip 0
LEKARI SU JOJ PREDLOŽILI ABORTUS KAD SU VIDELI BEBU Sara je rekla ''NE'', a ono što se kasnije desilo rasplakalo ceo svet! (FOTO) 18:25 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26