ALEKSANDRA PODIGLA PIDŽAMU, A STOMAK DO ZUBA Nikolićeva pozirala i napravila haos na mrežama, blista u trudnoći 15:31 Vip 0
KOJA SREĆA! Devojka saopštila majci da je trudna, reakcija buduće bake postala hit na mrežama (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI Emotivna reakcija žene sa Balkana kad je saznala da postaje baka je nešto najlepše što ćete videt 14:21
SORAJA PONOVO U DRUGOM STANJU? Starleta zbunila pratioce objavom, a onda je usledio još jedan šok! 20:00 Vip 0
"TO JE NAJBOLJA STVAR KOJA MI SE DOGODILA" Žena ostala trudna deset nedelja nakon porođaja, život joj se promenio iz korena 13:13
MARIJA KULIĆ JAVNO URNISALA ZOLU Obrušila se nakon što je otkriveno da Miljana nije trudna, nije mogla da se suzdrži 17:15 Vip 0
KASTRACIJA, MONSTRUM, TI VIŠE NISI ZA ŽIVOT: Marija Kulić kipti od besa nakon vesti o trudnoći, izgovorila brutalne reči 13:20 Vip 1
PORODILA SE HALE BEJLI Glumica devet meseci krila trudnoću, a sada otkriveno kog je pola beba 20:08 Vip 0
ZANOSNA I U TRUDNOĆI Miranda Ker (41) prošetala u elegantnoj kombinaciji, nije krila buduću četvrtu prinovu! 17:32
Htela je da kaže mužu da je trudna, a onda je sve pošlo po zlu: Evo šta je on uradio, ljudi u šoku 10:22
HTELA DA IZNENADI MUŽA I SAOPŠTI MU DA JE TRUDNA, PA DOŽIVELA RAZOČARENJE Nije se nadala ovakvoj reakciji (VIDEO) 10:48 Vesti 0
ALEKSANDRA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI NAPUŠTA CARA Nakon ove informacije Aleks se oglasila i zamolila za malo više obzira, da li je opet Maja umešala prste? 21:25 Vip 0
JOVANA ŠVONJA PONOVO TRUDNA Zgodna manekenka u pripijenoj haljini ponosno pokazala stomačić 20:05 Vip 0
PAZIMO DA TEODORA NE OSTANE TRUDNA: Bebica i Delićeva u strahu nakon vrele akcije ispod pokrivača 17:10 Vip 0
BIKOVIĆEVA VERENICA BLISTA U TRUDNOĆI Pokazala kako provodi vreme u Moskvi iščekujući bebu 18:46 Vip 0
ANELI ČEKA JANJUŠEVO DETE, KASNI JOJ CIKLUS? Hitno se oglasila Anelina sestra Sita, evo šta je imala da im poruči 15:33 Vip 0
ANELI NOSI JANJUŠEVO DETE? Ahmićeva ogolila dušu i sve priznala: Svake večeri spavam sa njim... 11:28 Vip 0
ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA KOD LEKARA, A NIJE NI SLUTILA ŠTA JE ČEKA Kada je videla rezultat ultrazvuka, samo što se nije onesvestila (FOTO) 13:14 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46