ULTRAZVUK OTKRIO ISTINU Aleksandra ostala zatečena kada je videla svoju ćerku, evo na koga beba liči! 10:30 Vip 0
SUPRUGA MIODRAGA RADONJIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Do porođaja broji sitno, a evo kako izgleda u drugom stanju 12:02 Vip 0
ONA JE PRVA RIJALITI TRUDNICA U SRBIJI Pred kamerama saznala da je u drugom stanju, a zbog greške lekara umalo izgubila bebu 09:05 Vip 0
BILA SAM TRUDNA SA BLIZANCIMA, A ONDA JE JEDAN SAMO NESTAO Doktor je rekao da bebe više nema 13:00 Razonoda 0
"NIJE ZABAVNO BITI MLADA MAMA" Ana se porodila sa 16 godina i upozorila ljude da ne prave trend od tinejdžerske trudnoće 14:05
PRVO OGLAŠAVANJE DŽEJEVE ĆERKE POSLE VESTI O TRUDNOĆI Marija Ramadanovski otkrila kako je saznala pol bebe, ne skida osmeh sa lica 21:15 Vip 0
OTAC IZ PAKLA Ostavio trudnu devojku, pa poručio: "Bolje da bebu damo na usvajanje, nego da plaćam alimentaciju" 17:18 Vesti 0
TRUDNA VODITELJKA GRANDA Mesecima krila da je u drugom stanju, pa sve iznenadila fotografijama, evo kako joj stoji trudnički stomak 16:15 Vip 0
SANJA KUŽET POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Voditeljka blista, sve oči uprte u nju nakon što je napustila "Zvezde Granda" 15:59 Vip 0
NAUČNICI POZVALI NA OPREZ Veganska ishrana može biti opasna za trudnice, povećan rizik od komplikacija 14:48
SLEDILA SE KAD JE OTIŠLA KOD LEKARA Svi mislili da je trudna, a u njoj sve vreme raslo OVO ČUDOVIŠTE 15:40 Razonoda 0
SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA BLISTA U TRUDNOĆI Mina objavila fotografiju, a niko ne veruje da ovako izgleda tik pred porođaj 14:55 Vip 0
VODITELJKA PROGOVORILA O OTKAZU NA RTS U 9. MESECU TRUDNOĆE Ćutala je godinama o ovom skandalu, spomenula i Tijanića! 12:13 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM: Mislila sam da nije moguće da zatrudnim, okolina nam često upućuje... 19:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46