MILICA TODOROVIĆ SE NE ODRIČE JEDNE STVARI, A TRUDNICAMA JE STROGO ZABRANJENA! Snimak pevačice izazvao lavinu komentara 10:03 Vip 0
"ZATRUDNELA SAM SA DRUGIM, A ON JE PAO SA STOLICE" Šokantna ispovest naše pevačice: "Voljenom čoveku nisam mogla da rodim sina" 12:40 Vip 0
POTVRDILA DA JE U DRUGOM STANJU! Prvo oglašavanje Bosančeve ćerke: "Htela sam da sačekam..." 14:05 Vip 1
MILICA TODOROVIĆ IZABRALA IME ZA DEČAKA? Pevačica donela važnu odluku, a tiče se samog porođaja! 17:43 Vip 0
HOTEL NAGRAĐUJE AKO OSTANETE TRUDNI Vi pravite decu, oni prave iznenađenje - ovo su nagrade za "vredne" parove 15:43
OTIŠLA NA OPERACIJU SLEPOG CREVA, VRATILA SE KUĆI SA BEBOM: "Volela bi da sam znala da sam trudna, nisam imala stomak niti jedan simptom" 12:36 Razonoda 0
KADA JE KARIĆ ČUO DA JE OTAC DETETA MILICE TODOROVIĆ, OVAKO JE REAGOVAO: "Stalno smo sa njim, bio je..." 17:30 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE MILICE TODOROVIĆ Jasno se ocrtava stomak, pevačicin izgled svi komentarišu (FOTO) 19:10 Vip 0
MILICA TODOROVIĆ KONAČNO SAZNALA POL BEBE Na ultrazvuku doživela pravo iznenađenje, preokret nije očekivala 09:35 Vip 1
PEVAČICA RODILA SINA U PETOJ DECENIJI Desilo se čudo nakon 11 godina: "Plakala sam kad sam saznala da sam trudna" 13:10 Vip 0
''NEKAD IMAM PARANOJU DA NE DIŠE NOĆU'' Katarina Živković o težini majčinstva, dala savet ženama koje imaju problem sa začećem (VIDEO) 08:10 Vip 0
''JAJA I MARGARIN I SVI SMO BILI ZDRAVI...'' Milica Todorović o parovima koji ne žele da imaju decu, prisetila se svog detinjstva 23:00 Vip 0
"NISMO NI SLUTILI DA SA NJIM ČEKA DETE" Milica Todorović krije partnera, zatrudnela nakon dva meseca veze, a komšije otkrile detalje o njemu 10:20 Vip 0
UŽAS NA ODELJENJU Ženi nakon spontanog pobačaja naređeno da plod baci u kantu – opisala strah i bes 09:18
"PREVARIO ME JE TOKOM TRUDNOĆE, RASTALI SMO SE" Naša pevačica šokirala priznanjem, svi su mislili da je u idealnom braku sa kolegom 13:20 Vip 0
BILA JE POVEZIVANA SA TOŠIĆEM, A SADA OTKRILA POL BEBE! Pevačica je o aferi sa Duškom rekla samo OVO 10:30 Vip 0
PRVA FOTKA TRUDNE MINE NAUMOVIĆ! Više ne krije stomak, pozirala u crnoj kombinaciji nikad srećnija (FOTO) 18:59 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46