Hajp/Alo/I.G. ČUĆETE IH PO PRVI PUT! Neko od ovih ljudi predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Torinu! 15:20 Vip 0
Objektiv/Alo/K.S. NIJE ME DODIRNUO JER NIJE PREDSTAVLJEN KAKO TREBA! Pevač bez dlake na jeziku izneo kritike na račun filma "Toma" 13:11 Vip 0
Alo/K.S. OTKRIVENO IME NASLEDNICE! Relja i Nikolija prvi put posle 7 meseci progovorili kako im se zove drugo dete, ima jako značenje i poruku! 11:37 Vip 1
Kurir/Alo/K.S. ONI SU ZAUVEK IZBAČENI IZ GRANDA! Zbog ovih prekršaja su propustili da budu velike zvezde, a svađe i skandali su obeležili njihove živote! 15:08 Vip 0
T.Đ RETKO VIĐENA FOTOGRAFIJA KNEZA I ĆERKE KSENIJE U ovom izdanju retko ko je imao priliku da ih vidi! 17:32
Alo/I.G. PEVAČ OBRADIO HIT STAR POLA VEKA! Dule ne odustaje od kvalitetne muzike, a u pitanju je pesma Mikija Jevremovića (VIDEO) 16:30 Vip 6
24.hr/Alo/I.G. OSTAVIO JE DETE KADA JE IMALO TRI GODINE! Aki Rahimovski napustio sina, bili su u lošim odnosima, a onda je sve oprostio: Neću da sudim ocu! 15:30 Vip 0
Alo/I.G. NIKOLA ROKVIĆ SADA IMA DRUGAČIJE PLANOVE! Nakon bolnog gubitka oca, pevaču su deca najveća uteha, ovo mu je bitnije od svega! 17:53 Vip 0
Alo/Đ.M. ČAK 50.000 EVRA ZA JEDNO VEČE! Ovo su najveći kraljevi bakšiša među pevačima, a ovoj je pevačici košarkaš po konobaru poslao ogromnu svotu novca! 09:04 Vip 1
Republika/Alo/I.G. DOJAVILI DA ĆE NA NASTUPU BITI MASAKR! Slađa Alegro objasnila o čemu se radi i ko stoji iza svega! 12:07 Vip 0
Alo/I.G. STOJA IMA RAZLOG ZA SREĆU SVAKI DAN! Pevačica se pohvalila da ima divnog muža, a ovo je ključ! 10:00 Vip 0
Alo/I.G. SAŠA MATIĆ O BOLNIM MOMENTIMA: Najtužniji trenutak mi je bio kada sam izgubio prijatelja Marinka! 14:31 Vip 0
Alo/I.G. MUŠKARAC IZBODEN TOKOM DARINOG NASTUPA! Ovo su detalji novogodišnjeg obračuna, u toaletu se dogodilo krvavo finale! 14:00 Vip 0
Alo/M.Č. RAZVODI, VELIKI SKANDALI I SMRTI! Ove ličnosti obeležile su 2021. godinu, njena afera je sve šokirala, a veza ove pevačice je ostavila bez teksta mnoge! 20:52 Vip 0
Alo/I.G. KRIO IME KAO ZMIJA NOGE! Ovako se zapravo zvao Dino Dvornik, ovo skoro niko nije znao! 21:55 Vip 0
Alo/I.G. BIO JE LUD ZA NJOM! Ovo je bivša ljubav Darka Lazića, plavooka lepotica nije mogla da izdrži teret slave! 08:20 Vip 0
Telegraf/Alo/I.G. PUKLI BOGATSTVO NA RULETU! Darko i Barbara ne mogu bez poroka, posećuju kockarnice i gube basnoslovne svote novca! 23:10 Vip 0
Alo/I.G. NIKADA GA NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU! Boban Rajović u nesvakidašnjoj pozi, raširio noge, dame od stida zatvarale oči! 22:47 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
DOKUMENT KOJI NIKAKO NE SMETE DA IZGUBITE AKO ŽELITE U PENZIJU: Naići ćete na veliki problem prilikom podnošenja zahteva 06:45 Vesti 0
ČOVEKA NA ULICI NOKAUTIRAO KLINAC (17), OD POVREDA UMRO U BOLNICI Užas kakav se ne pamti u Leksovcu 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 16. DECEMBAR Rak posrće pod teretom obaveza, Strelac pred raskidom, Devici loša krvna slika 05:00 Razonoda 0