PRINC NIKOLA O NEREDIMA U PODGORICI: Problem nije nacionalni, već socijalni – sačuvajmo čast i razum 16:01 Vesti 1
MEDOJEVIĆ UPOZORAVA: Novi zakon o strancima oteraće investitore i pogoršati poslovni ambijent u Crnoj Gori! 15:45 Vesti 0
BRATIĆ: S obzirom ko je pisao grafite u Pljevljima, ne bi me iznenadilo da lomljenje imovine građana Turske dolazi s iste adrese 15:49 Vesti 0
PODGORICA GORI: Varvari poručili da više neće ćutati na nasilje i haos koji šire migranti 12:53 Vesti 0
U PODGORICI UHAŠENO OSMORO ZBOG GOVORA MRŽNJE I NAPADA NA STRANCE: Policija najavila nadzor dronovima i kamerama 11:25 Hronika 0
ZABJELO POSTAO SIMBOL NEZADOVOLJSTVA: „Mi sve hi-hi, ha-ha, oni nas...“ – snimak meštana pogodio u srž problema (VIDEO) 16:01 Vesti 0
VLADA CRNE GORE: Privremeno ukinut bezvizni režim za državljane Turske – evo kad mera stupa na snagu 15:11 Vesti 0
SKANDALOZNO OTKRIĆE HASKOLOGLUA: Turski kriminalci peru novac u Crnoj Gori – vlast ćuti, a milijarde kruže kroz kockarnice i firme 14:42 Hronika 0
HASKOLOGLU ODGOVORIO SPAJIĆU: Ne možete kriviti celu Tursku – problem je u vašoj politici 11:54 Vesti 1
MEDOJEVIĆ UPOZORAVA: Spajić ukida vize da prikrije korupciju – ozbiljna pretnja bezbednosti i državnim interesima Crne Gore 09:49 Vesti 0
NAPAD NA ZABJELU: Uhapšeni državljani Azerbejdžana i Turske – policija najavila pojačane kontrole i moguće deportacije 09:12 Hronika 0
PRAVA CRNA GORA: Oštro osuđen napad na Zabjelu – nužno hitno uređenje imigracione politike i zaštita nacionalnih interesa 09:04 Vesti 0
NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Oštra osuda napada u Podgorici – zahtv za hitnu istragu i kontrolu imigracije 08:50 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46