Alo/A.J. "IZDALA SI ME" Matora se istresla na Anitu, Stanjlovićeva lije suze i ne prihvata kritiku! 22:15 Vip 0
Alo/A.J. POKAZAO SVOJU DRUGU STRANU Marko Stefanović oduševio ovim gestom, Sanja zaplakala od sreće! 21:04 Vip 0
Alo/A.J. "GARDEROBER TI SMRDI" Marko Stefanović žestoko opleo po Ani Ćurčić i njenoj higijeni, ona mu ovako odgovorila! 20:24 Vip 0
Alo/A.J. NOVI TALENAT LEPOG MIĆE Priključio se družini iz paba u njihovoj omiljenoj igri, pa jednim potezom pokazao kakav je majstor u tome! 19:41 Vip 0
Alo/A.J. POHVALIO SE NOVIM IMIDŽOM Bilal Brajlović napravio promenu, pa pokazao svima kako sada izgleda, Neca sve vreme kao njegova podrška! 19:10 Vip 0
Alo/A.J. "HIJENE SE NAKOTILE OKO NJE" Slađa napala zadrugare koji pljuju po Ani Ćurčić, u njima vidi samo neodoljivu želju za pobedom! 18:22 Vip 0
Alo/A.J. "NISI ZAINTERESOVAN ZA MENE" Žana ne staje u nameri da totalno raksrinka Marka, evo kako se on branio! 17:30 Vip 0
Alo/A.J. KRITIKE URODILE PLODOM Maja Marinković poslušala Zvezdanove zabrane, prestala je da radi ovo! 17:10 Vip 0
Alo/A.J. PUCAJU PO ŠAVOVIMA Žana bljuje vatru na Marka, on ćuti kao zaliven: Rekla sam ti da imam tolerancije, ali ne ovoliko! 16:52 Vip 0
Alo/A.J. POŽALILA SE ZORICI Ana izbezumljena zbog reči Vračevića o njoj i Anđeli, konačno joj je sve jasno! 16:30 Vip 0
Alo/A.J. "SRAMOTU ĆE NOSITI CEO ŽIVOT" Zadrugar brutalno opleo po Anđeli Đuričić, nije je štedeo: Izaći će iz rijalitija bez časti i obraza! 16:00 Vip 0
Alo/A.J. "NISI VIDELA DALJE OD UŽICA" Ivan Marinković i Lepi Mića udarili na cimerku, sumnjanju u njene priče o luskuznom životu! 15:31 Vip 0
Alo/M.V. MAJA ŠALJE TAJNE SIGNALE CARU! Filip sve otkrio, Aleksandra doživela pomračenje, a kada Zvezdan ovo čuje napraviće karambol epskih razmera 14:50 Vip 0
Alo/M.V. FILIP CAR POKAZAO KOLIKI JE PRIJATELJ ZOLI! Ovaj gest raznežio je i oduševio mnoge, Čolić ostao bez teksta 14:20 Vip 0
Alo/M.V. DOŠLO I NJENIH PET MINUTA! Ana Ćurčić rešila da ovo uradi za sebe, kada Zvezdan vidi neće mu biti svejedno 13:55 Vip 0
Alo/M.V. KONAČNO UPLOVILI U MIRNU LUKU! Nakon žestokih svađa i turbulencija, Sanja i Marko u nikad boljim odnosima 13:30 Vip 0
Alo/M.V. ANA ĆURČIĆ OPLELA PO MILJANU! Ogovarala ga sa Zoricom, preko ovoga mu neće preći, a u sve upletena i Anđela Đuričić 13:10 Vip 0
Alo/M.V. ŠOK OBRT! Nakon što je raskinuo sa Majom, Zvezdan joj prišao i uputio ove reči, Marinkovićeva pristala bez pogovora 11:50 Vip 0
Alo/M.V. SMUVALI SE ZOLA I SLAĐA! Užička Stanija rešila da se više ne odupire, u krevetu sve pršti od strasti, zadovoljna Čolićevim umećem 11:25 Vip 1
Alo/M.V. "TEŠKO MI JE DA SE ODVOJIM OD TEBE" Zvezdan nikad emotivniji otvorio dušu Maji, priznao joj nešto što nije očekivala 11:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0