MAJKA POKOJNE PEVAČICE SE SLOMILA USRED EMISIJE! Pojavila se u muzičkom takmičenju: "Ne daj Bože doživetu tu bol" 09:24 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA U EMISIJI UŽIVO Voditeljka ne može da dođe sebi zbog ovoga: Moje dete kasni u razvoju 09:00 Vip 0
NAŠA GLUMICA GRCA U SUZAMA! Dragana Mićalović otkrila šta je povod, nije mogla da se obuzda 12:35 Vip 0
ĐANI PLAČE ZBOG GOLA LUKE JOVIĆA! Pevač na tribinama lije suze, nije mogao da suzdrži emocije, pojavio se snimak 11:55 Vip 0
"SEDIM U SOBI I PLAČEM" Dragana Mirković sve iznenadila priznanjem, pa munjevito obrisala objavu! 09:25 Vip 0
DRAGANA MIRKOVIĆ SE RASPLAKALA PRED KAMERAMA PA PRIZNALA SVE: Znam da nigde nisam pogrešila, mislim da neću moći da živim... 14:31 Vip 0
PLAČEM OD OČAJA Nikolina Pišek renovira vilu, ali ništa ne ide po planu, podelila šok kadrove prostora tik pred useljenje 21:30 Vip 0
ŠA U RASTROJSTVU PREKRŠIO STROGO PRAVILO Reper u suzama, urla na sav glas, čeka ga ogromna kazna 21:03 Vip 0
MILJANA U SUZAMA Kulićeva puca po šavovima, briznula u plač, pa smislila plan sa Darjanom: Ne mogu više ovde! 08:20 Vip 0
PRIJOVIĆKA NA IVICI SUZA, PEVA BRENIN HIT Pevačicu savladale emocije, poručila smao jedno: Zahvaljujući vama sam večeras ovde 22:56 Vip 0
PRIJOVIĆKA SE RASPLAKALA Nikad emotivniji momenat, pevačica se rasula na komade, sve puca od emocija na koncertu u Osijeku 23:01 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46