MILICA TODOROVIĆ SE SLOMILA USRED EMISIJE! Ne može da zaustavi suze: "Nismo znali u šta smo se upustili" 07:20 Vip 0
ROZGA HITNO PREKINULA KONCERT, PLAČE KAO KIŠA Pevačica grcala u suzama kada je čula priču ove devojke 08:00 Vip 0
ČEDA JOVANOVIĆ LIJE SUZE NA AERODROMU! Ne može da dođe sebi, ovo je razlog plakanja (VIDEO) 16:00 Vip 0
"MAJKO, ŠTO SE SEKIRAŠ?" Jovana Jeremić plače, ćerka joj briše suze, voditeljka nikad emotivnija (VIDEO) 13:00 Vip 2
JOVANA NA SAV GLAS PLAČE ZBOG GOGE SEKULIĆ! Jeremićeva se u emsiiji uživo rasula u komade, ovo je razlog 11:55 Vip 3
KARLEUŠA SE GUŠI U SUZAMA U EMISIJI! Pevačica van sebe: "To su strašne stvari, žao mi je..." 10:20 Vip 0
"UNIŠTIO MI JE ŽIVOT!" Sofija u suzama, potresne scene iz Šimanovaca ne jenjavaju (VIDEO) 14:05 Vip 0
LEPA BRENA SE SLOMILA NA SCENI Pevačica roni suze pred punom Arenom, ovo je najemotivniji trenutak sa koncerta (VIDEO) 11:00 Vip 0
DARKO LAZIĆ NE MOŽE DA OBUZDA SUZE U KAFANI! Zbog ovoga se slomio, pevač van sebe (VIDEO) 16:01 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ NA IVICI SUZA! Voditeljka van sebe: "Moji životni lomovi, razočaranja, tuge..." (VIDEO) 10:40 Vip 0
RASPLAKAO SE DŽO BAJDEN: Još uvek aktuelni predsednik SAD u krokodilskim suzama zbog žene (VIDEO) 15:27 Vesti 0
DRAGANA MIRKOVIĆ PLAČE KAO KIŠA U EMISIJI! Pevačicu savladale emocije: "Deca su mi uvek bila na prvom mestu" 20:00 Vip 0
"U GROB ĆE ME OTERATI, NE MOGU VIŠE" Đina Džinović ne može da zaustavi suze, javno progovorila o svemu! 14:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46