Informer/Alo/D.S. MERIMIN BIVŠI PARTNER OTKRIO ŠTA MU JE REKLA PRED SMRT Đinđićev kum ispričao detalje iz poslednjeg telefonskog razgovora! 11:58 Vip 0
Alo/D.S. MERIMA JE ZAUVEK RAŠIRILA KRILA I POLETELA KA NEBU Potresan govor kume Ane Bekute dok i sama prolazi kroz teške trenutke rasplakao sve prisutne! (VIDEO) 11:51 Vip 1
Alo! MAMA, HVALA TI ZA NAJVEĆI DAR KOJI SAM OD TEBE DOBILA! Pročitano potresno pismo ćerke Jelene na Meriminoj komemoraciji! (VIDEO) 11:36 Vip 0
Alo JUTROS MI JE RUŽA PROCVETALA! Dok harmonikaš svira Meriminu omiljenu pesmu, plač ćerke Ljubice odzvanja salom, ne mogu da je uteše ni najbliži! (VIDEO) 11:13 Vip 0
Alo POČELA KOMEMORACIJA MERIMI NJEGOMIR! Ćerka Ljubica skrhana bolom zbog smrti majke, Snežana Đurišić i Bekuta ne mogu da sakriju suze i tugu! (VIDEO) 10:53 Vip 0
Alo/Đ.M. POSLEDNJI POZDRAV MERIMI! Aleksandar Vučić čituljom odao počast legendarnoj pevačici! 10:47 Vip 0
Alo/D.S. POSLEDNJA RAKIJICA Vesna De Vinča se potresnim rečima oprostila od Merime Njegomir: Bila je stručnjak za raj! 10:42 Vip 0
Novosti/Politika/Alo/Đ.M. JAVNOST SE OPRAŠTA OD ČUVENE PEVAČICE! Čitulje prepune potresnih reči za Merimu Njegomir, prijatelji slomljeni uputili poslednji pozdrav! (FOTO) 10:41 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. SVI ĆE SE OPROSTITI OD TEBE, A JA NEĆU! Sestra Merime Njegomir neće prisustvovati sahrani, a reči kojima se oprostila od nje slamaju srce! 10:24 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. OVO SU BILE POSLEDNJE MERIMINE REČI Pevačicini prijatelji otkrili šta je rekla pre nego što je pala u komu, tuga do neba 20:46 Vip 0
Alo.rs/D. I. MERIMA PRED SMRT NAPRAVILA OVU KUĆICU NA SAVI Pevačicina prijateljica otkrila sve njene planove i probleme, govorila o deci i borbi za njih! 20:20 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NE MOGU VIŠE OVO DA PODNESEM, PREVIŠE JE! Snežana Đurišić skrhana nakon smrti Merime Njegomir, pevačica potpuno slomljena od bola! 13:34 Vip 0
Novosti/Alo/D.S. ZAMALO DA ODBIJE "IVANOVA KORITA" Merima Njegomir nije bila zainteresovana za svoj najveći hit, evo ko je ubedio pevačicu da je otpeva! 10:40 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. ŽALILA SE NA BOL U STOMAKU, A SADA JE SAHRANJUJEMO Prijatelj Merime Njegomir otkrio potresne detalje i trenutak kada je pevačica saznala da ima rak! 09:44 Vip 1
MagazinNovosti Bavi se pevanjem, a jedna drugoj su uvek bile podrška: Ovo je rođena sestra Merime Njegomir 08:31
Alo.rs/D. R. VAŽNO SAOPŠTENJE PORODICE MERIME NJEGOMIR Objavili detalje o komemoraciji i sahrani proslavljene pevačice! 18:23 Razonoda 0
Alo/I.G. NI SA KIM NIJE HTELA DA PRIČA! Cakana otkrila nepoznate detalje iz života Merime Njegomir, evo šta se dešavalo sa pevačicom neposredno pred smrt 13:15 Vip 0
Alo/D.S. NJENA POSLEDNJA PESMA JE OBJAVLJENA SAMO DAN PRE SMRTI Merima Njegomir je izbacila duet, evo sa kim i po čemu je specifičan! 13:09 Vip 0
Alo/D.S. EVO KADA JE SAHRANA MERIME NJEGOMIR Pevačica će prema želji predsednika Aleksandra Vučića počivati u Aleji zaslužnih građana! 12:53 Vip 1
OVO JE ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR! Njih dve su zajedno su otpevale pesmu zbog koje ćete istog trenutka zaplakati 12:27
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0