MAJKE SE MEŠAJU U SVE Psiholog Anja Simonović o uticaju roditelja na izbor partnera, evo kada treba napraviti distancu 17:30
NOVI DEJTING TREND Žene daju zelenu zastavicu ovim muškarcima, otkidaju kad vide da imaju jednu osobinu 15:38
CVEĆARKA (101) PRONAŠLA LJUBAV SVOG ŽIVOTA Nakon smrti muža samovala 20 godina: ''On i ja se nikada ne svađamo!'' (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
LJUBAV IM KUCA NA VRATA Ova 3 znaka će se zaljubiti do ušiju krajem oktobra, samoću ostavljaju u prošlosti 10:37
MUSLIMANKA POBEGLA OD KUĆE DA BI SE UDALA ZA SRBINA Priča o Begi i Dušanu koju su svi šaputali sada izlazi na svetlost dana 14:10 Razonoda 0
OVO JE 6 NAJČEŠĆIH LJUBAVNIH STRAHOVA Često se javljaju na početku veze - evo kako da ih prevaziđete 15:20 Razonoda 0
UDALA SE ZA 40 GODINA MLAĐEG TUNIŽANINA "Treba mi veštački kuk, ali u spavaćoj sobi smo kao mladenci" 12:08
GORE OD PREVARE Ovo je ,,tihi ubica" ljubavi koji ženama posebno teško pada, raskidaju čim primete užasnu naviku 09:05
VREBA NOVI TOKSIČNI TREND Ako primetite da partner odjednom menja ponašanje i radi ovo, raskid je neizbežan 10:28
USKORO IM LJUBAV KUCA NA VRATA Ovi horoskopski znakovi neka se spreme za veliki emotivni uzlet od 6. oktobra 19:30 Razonoda 0
BIO JE NJENA PRVA LJUBAV Glumica i dalje plače kada se priseti ovog trenutka, srce joj se slomilo 21:03
ČEKA LI VAS SIROMAŠTVO ILI IZOBILJE Evo šta linije na unutrašnjoj strani zgloba šake znače za vaš život i sudbinu 14:39 Razonoda 0
NE TREBA VAM VRELA AKCIJA Ove stvari su bukvalno čuvari ljubavi, razvod vam neće pasti na pamet 08:45
UVEK PRIVUKU SRODNU DUŠU Ljudi rođeni u ova 2 znaka nikada ne pate u ljubavi - njima je bajka suđena! 08:32
SRBIJO, POGLEDAJ OVO Braća iz Novog Pazara prodaju limunadu da spasu bolesne roditelje, njihova sudbina ujedinila region! (VIDEO) 16:30 Razonoda 0
TO JE PRAVA LJUBAV Leptirići u stomaku su beznačajni, ovih 6 stvari potvrđuju da vas partner iskreno voli 10:30
OVAJ SNIMAK JE NEŠTO NAjSLAĐE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS Dečiji ''Romeo i Julija'' osvojili internet, scena iz vrtića dirnula milione! (VIDEO) 19:40 Razonoda 0
LJUBAV POBEDILA SVE PREPREKE Srbin iz Prijedora oženio se s Bosankom iz Tuzle, svadba sa dve zastave šokirala region! (FOTO) 17:35 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46