MAJA MANOJLOVIĆ U PETOJ DECENIJI IZGLEDA NIKAD BOLJE Voditeljka otkrila sve tajne, evo kako održava vitku liniju, jedna stvar je presudna 10:20 Vip 0
GODIŠTE OGNJENOVE MINE ŠOKIRALO JAVNOST Uskoro će postati majka, a malo ko zna koliko godina ima Amidžićeva supruga! 12:40 Vip 0
IZGLEDA DECENIJU MLAĐE Ne možete ni da zamislite koliko zapravo Jovana Joksimović ima godina! 14:35 Vip 0
SVI SU MISLILI DA JE ZOLA STARIJI OD MILJANE Ovo je prava istina, evo koliko zapravo godina imaju Kulićeva i Čolić, šok! 21:23 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA LEPI MIĆA! Godinama živi u rijalitiju, a njegova porodica se ne pojavljuje često u javnosti 07:15 Vip 0
NI NE SLUTITE KOLIKO ASMIN DURDŽIĆ IMA GODINA Zaveo je Staniju, Aneli, izgleda dosta mladoliko, a evo koja je cifra zapravo u pitanju! 13:34 Vip 0
OVAJ PODATAK JE ŠOKANTAN Evo koliko zapravo godina ima Aneli Ahmić, mnogi su mislili drugačije! 11:40 Vip 3
Marija Kostić OVAJ PODATAK JE ŠOKANTAN Evo koliko godina ima Maja Marinković, mnogi su mislili da je mnogo starija 13:00 Vip 0
Blic/Alo/N.D. NI VIKEPIDIJA NEMA PODATAK Pokorio je jugoslovensku scenu, a godine Filipa Zmahera su i dalje misterija 12:15 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. DA LI ZNATE KOLIKO GODINA IMA VODITELJKA? Svi se šokiraju kada čuju koje je zapravo godište Dragana Kosjerina 19:23 Vip 1
Alo/V.P. BOGOLJUB KARIĆ MENJA GODINU ROĐENJA A EVO ZAŠTO: "Sposoban sam da živim kao 20 godina mlađi čovek" 17:19 Vesti 0
Alo.rs/V.Đ "TI SI MOJ CENTAR SVETA" Danica Maksimović sinu čestitala rođendan i uputila snažnu poruku (FOTO) 18:25 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 2
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09