OPERACIJA CECE RAŽNATOVIĆ TRAJALA JE OSAM SATI Pevačica u sali bila mnogo duže od predviđenog, samo najbliži su znali! 23:00 Vip 0
PEVAČ SE SEDAM PUTA OPERISAO Otkrio detalje pakla kroz koji je prošao: Ceo život sam bio po bolnicama 18:40 Vip 0
LAŽNI HIRURG OPERISAO DETE UZ POMOĆ SNIMKA SA JUTJUBA?! Kad je dečaku otvorio stomak počeo je da POVRAĆA! 11:49 Vesti 0
BAKTERIJE NE MOGU DA POBEGNU Novo otkriće pomaže da se brzo primete i lakše spreče infekcije, eksperti objašnjavaju o čemu je reč 17:30
"MOGLA SAM DA DOBIJEM SEPSU I UMREM" Deniz Dejm preživela pakao nakon operacije: Rana mi se otvorila... 08:07 Vip 0
DOŠLO JE DO KOMPLIKACIJA, LEKARI DAJU SVE OD SEBE Otkriveni novi detalji o stanju Milića Vukašinovića: Odustali su od operacije 16:10 Vip 0
PRETI OPASNOST, POSTOJI RIZIK DA MI ODSEKU NOGU Miliću Vukašinoviću se zakomplikovalo stanje: Nije za operaciju 10:20 Vip 0
JANJUŠ HITNO NAPUSTIO EMISIJU! Skandal u studiju, potpuno se slomio: Brat mi je operisan, izgubljen sam 09:00 Vip 0
KAPA DOLE, HEROJI! U Srbiji uspešno obavljena prva baj-pas operacija na kucajućem srcu! 15:53 Vesti 0
PEVAČICU ČEKA HITNA OPERACIJA Otkriveno o čemu je reč: "Mnogo sam ćutala i gutala, to se odrazilo na moje zdravlje" 18:10 Vip 0
MUŠKARAC SE ŽALIO NA BOLOVE U STOMAKU I MUČNINU Kad su videli na snimku šta je progutao, lekari zanemeli od šoka! 17:40 Razonoda 0
OPERISANO MI JE SRCE, A SADA... Otkriveno u kakvom stanju se nalazi Uroš Stanić nakon što je završio u Urgentnom 17:30 Vip 0
OVAJ PODATAK ĆE VAS ŠOKIRATI! Evo koliko zapravo Miljana Kulić ima godina, javnost zatečena 06:00 Vip 0
TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU! Katarina otkrila istinu, a jedan detalj uznemirio javnost 13:10 Vip 0
MILJANI OTKAZANA OPERACIJA ZBOG RIZIKA! Kulićeva završila u bolnici pa otkrila sa čim se suočava 09:15 Vip 0
IMAM TUMOR KOJI NE MOŽE DA SE OPERIŠE Poznata glumica objavila tužne vesti: Ostalo mi je još ovoliko života 14:07 Vip 0
AU, DA LI JE OVO ISTA OSOBA? Plastični hirurg promenio ženi lični opis, ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO) 10:00 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45