SLOBA RADANOVIĆ POSLE TOLIKO GODINA OTKRIO ISTINU O VEZI SA CECOM RAŽNATOVIĆ Zbog jedne stvari se najviše kaje 16:45 Vip 0
ONO KAD SI POLA METRA NIŽI OD ŽENE Upala je u depresiju, svi su je osuđivali, izgubila je blizance a onda joj sudbina podarila sina! (FOTO) 20:40 Razonoda 0
PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO: "Varanje nikad nije bilo kakše - preljubnici su se lukavo dosetili kako da ne budu razotkriveni" 11:20 Razonoda 0
ACA LUKAS PROGOVORIO O VEZI SA ATINOM FERARI Pevač je imao jasnu poruku: "Gospođici poručujem..." 10:10 Vip 0
''SEDELI SMO NA KLUPI, GLEDAO ME ZALJUBLJENO, A ONDA...'' Ovo su najčudnije sitnice zbog kojih su Srbi PREKIDALI veze – nećete verovati šta je na listi! 21:00 Razonoda 0
AKO ČUJETE OVE DVE REČENICE OD PARTNERA, KRAJ BRAKA JE BLIZU Stručnjak otkrio šta je glavno zvono za uzbunu 11:30 Razonoda 0
NE TREBA VAM VRELA AKCIJA Ove stvari su bukvalno čuvari ljubavi, razvod vam neće pasti na pamet 08:45
AKO NE ZNATE DA SE SVAĐATE, BOLJE VAM JE DA NAUČITE Psiholozi poručuju: "Svađa u vezi je lekovita, osim u jednom slučaju" 18:20 Razonoda 0
ŽENA SVESNA SVOJIH VREDNOSTI NIKADA NE TRPI OVE STVARI U VEZI Ako želite da izgradite zdrav odnos sa partnerom - otvorite oči 20:10 Razonoda 0
"POLUDELA ZA ROBOTOM" Devojka SE VERILA sa VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM – pokazala prsten, internet gori zbog AI mladoženje! 10:35 Razonoda 0
MALI DETALJ OTKRIVA DA PARTNER ŽELI DA PREKINE VEZU Obratite pažnju - evo šta je u pitanju 21:00 Razonoda 0
OVO JE TEMELJ ZDRAVE LJUBAVI Mnogi ne shvataju koliko je moćan, dva pitanja provereno zaustavljaju razvod 09:33
POSLAO DEVOJCI SLIKU, A NIJE NI SLUTIO ŠTA JE URADIO Pomoću jednog detalja shvatila da je dečko vara, usledio pakao koji će pamtiti do kraja života! (VIDEO) 16:50 Razonoda 0
ZALJUBIO SE U ŽENSKOG ČETBOTA, PA iZGUBIO VEZU SA REALNOŠĆU Evo šta psiholog ima da kaže na to 18:50 Razonoda 0
PRIŠLA BESKUĆNIKU SA NOVCEM, A ON JOJ PROMENIO ŽIVOT Danas mu je žena i imaju decu – prava bajka iz supermarketa! 16:20 Razonoda 0
DEČKO JU JE ZAPROSIO 42 PUTA, A NJEN ODGOVOR JE UVEK BIO - NE On nije odustajao, a prosidbe su bile sve kreativnije- pristala je tek kada je uradio jednu stvar 15:00 Razonoda 0
ŠOKANTNO ALI ISTINITO Ovo je najveći test za svaku vezu - polovina parova raskine nakon njega 12:30 Razonoda 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SRAMNI NASLOVI U HRVATSKIM MEDIJIMA ZBOG "TVRĐAVE" Tvrde: Srbi manipulišu događajima u Kninu! Ovo je skandalozno objašnjenje scene koja ih najviše boli 11:35 Vesti 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0