KOMPLIMENTI PLJUŠTE Šeron Stoun objavila fotografiju sa majkom, sad se vidi na koga je lepa i mladolika 16:52
DEKA IZ BOSNE TRAŽI DEVOJKU On ima 90 godina, želi da se zabavlja, ali žena mora da ispuni ova 2 uslova! 11:50
"OBOŽAVALA SAM MUŠKARCE" Baka na 90. rođendan otkrila šta bi promenila u životu da može, poslušajte je da se i vi ne kajete 19:37
BAKA MARIJA JE NAJSTARIJA NA SVETU Zdrava je kao dren i kaže da je doživela 116 godina zbog ova 2 razloga 12:42
SAVETI STOGODIŠNJAKA Ljudi sa najdužim životnim vekom ne preskaču doručak i svako jutro rade ovo 08:00
NAJZDRAVIJI NAROD NA SVETU Žive 100 godina, ne jedu namirnicu bez koje Srbi ne mogu, ali cele godine konzumiraju jedno voće 08:10
SUPER BAKA MLATI PARE Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi! 12:06
PROSLAVILA 102. ROĐENDAN I OTKRILA TAJNE ZA DUG ŽIVOT Ovo radi svakog jutra, a većina Srba to preskače! 09:55
SVI DUGOVEČNI STANOVNICI "PLAVE ZONE" RADE OVE 3 STVARI Ne idu u teretanu, tope kilograme na zabavniji način 14:32
Slobodanka Ćorić Najstarija tinejdžerka na svetu: Modna ikona napunila 103 godine i zna šta sigurno može da vas podmladi 16:02
Slobodanka Ćorić PROSLAVILA VEK ŽIVOTA Baka Vuka ne zna šta je ljutnja i bes, a ovo je njena tajna 09:46 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. LEKARI DALI ZANIMLJIVU PROCENU Evo koliko bi kralj Čarls (74) mogao dugo da poživi 08:00 Žena 0
alo.rs NI ISHRANA, NI FIZIČKA AKTIVNOST Naučnici otkrili tri ključe stvari koji utiču na dugovečnost 16:45 Žena 0
alo.rs IGRALA FUDBAL SA 80 GODINA Baka Oliva proslavila 109. rođendan, a ovo su njena 2 saveta za dugovečnost 17:15 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. PROVELA JE 3 MESECA NA OSTRVU STOGODIŠNJAKA Kaže da je naučila 3 važne lekcije od najdugovečnijeg naroda 11:27 Žena 0
alo.rs/S.Ć. U MARTU SLAVI 116. ROĐENDAN Marija je zvezda Tvitera, ako poslušate njen savet za dugovečnost živećete 100 godina 10:24 Žena 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0