AKO MAŠTATE O BRAKU I MIRNOJ VEZI, BOLJE SE KLONITE OVIH MUŠKARACA Ova 3 horoskopska znaka ne znaju da vole, emotivno su hendikepirani 10:31
ZAŠTO SE GORDANA NIKADA NIJE RAZVELA OD MIROSLAVA ILIĆA? Znala je za afere, a pevač je sada otkrio šta se krije iza braka dugog 50 godina 21:00 Vip 0
"OVAJ MOJ EM SIROMAŠAN, EM NAM LJUBAV VENE" Marija uspešna i lepa udala se za majstora i upropastila život 15:08
RASTALI SE ACA ILIĆ I BILJANA JEVTIĆ Pevačica slomljena: "Uvek smo se podržavali, ne znam šta ću..." 18:40 Vip 0
ONO KAD SI POLA METRA NIŽI OD ŽENE Upala je u depresiju, svi su je osuđivali, izgubila je blizance a onda joj sudbina podarila sina! (FOTO) 20:40 Razonoda 0
U BRAKU SU 75 GODINA I JOŠ UŽIVAJU! Mladim parovima dali su neobičan savet koji je postao hit na internetu! 18:05
PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO: "Varanje nikad nije bilo kakše - preljubnici su se lukavo dosetili kako da ne budu razotkriveni" 11:20 Razonoda 0
''NEĆU SVADBU KAO TEA TAIROVIĆ'' Sanja Vučić jedva čeka da stane na ludi kamen, a evo zašto četiri godine ne ide na odmor (VIDEO) 10:40 Vip 0
LJUBAVNICI KUPIO PASTUVA OD 350.000 $ I KAMION! Pisac najpoznatijih bestselera ogromne svote novca trošio na ljubavnice, imao ih je 4! 06:00 Vesti 0
AKO ČUJETE OVE DVE REČENICE OD PARTNERA, KRAJ BRAKA JE BLIZU Stručnjak otkrio šta je glavno zvono za uzbunu 11:30 Razonoda 0
POSLE 50 GODINA BRAKA OTKRIO PISMO KOJE JE ŽENA SKRIVALA DO SMRTI Kad je pročitao, srce mu se raspuklo 13:45 Razonoda 0
“RUGAJU NAM SE NA SVAKOM KORAKU” Ona ima 206 cm, muž jedva 163 – ljudi ih ismevaju, jer ne znaju pravu istinu 12:42
5 REČENICA POSLE KOJIH MUŽ POČINJE VIŠE DA POŠTUJE SVOJU SUPRUGU Nikad joj to ne bi priznao, a svaku ženu čini neodoljivom 13:12
SRBIN OŽENIO LEPOTICU IZ ANGOLE Snajka oduševljena srpskim običajima, ali na jednu stvar ipak ne može da se navikne! 21:00 Razonoda 0
PEVAČICA OTKRILA SVE O RAZVODU Koleginica joj saopštila da je muž vara, doživela šok: "I dalje se izvinjava" 10:50 Vip 0
"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 12:40 Vip 0
BRAK I NE POSTOJI AKO NEMA DECE Glumac ostavio suprugu zbog jednog njenog poteza, to je za njega bio zločin! 14:40 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SRAMNI NASLOVI U HRVATSKIM MEDIJIMA ZBOG "TVRĐAVE" Tvrde: Srbi manipulišu događajima u Kninu! Ovo je skandalozno objašnjenje scene koja ih najviše boli 11:35 Vesti 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0