ONO KAD SI POLA METRA NIŽI OD ŽENE Upala je u depresiju, svi su je osuđivali, izgubila je blizance a onda joj sudbina podarila sina! (FOTO) 20:40 Razonoda 0
U BRAKU SU 75 GODINA I JOŠ UŽIVAJU! Mladim parovima dali su neobičan savet koji je postao hit na internetu! 18:05
PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO: "Varanje nikad nije bilo kakše - preljubnici su se lukavo dosetili kako da ne budu razotkriveni" 11:20 Razonoda 0
''NEĆU SVADBU KAO TEA TAIROVIĆ'' Sanja Vučić jedva čeka da stane na ludi kamen, a evo zašto četiri godine ne ide na odmor (VIDEO) 10:40 Vip 0
LJUBAVNICI KUPIO PASTUVA OD 350.000 $ I KAMION! Pisac najpoznatijih bestselera ogromne svote novca trošio na ljubavnice, imao ih je 4! 06:00 Vesti 0
AKO ČUJETE OVE DVE REČENICE OD PARTNERA, KRAJ BRAKA JE BLIZU Stručnjak otkrio šta je glavno zvono za uzbunu 11:30 Razonoda 0
POSLE 50 GODINA BRAKA OTKRIO PISMO KOJE JE ŽENA SKRIVALA DO SMRTI Kad je pročitao, srce mu se raspuklo 13:45 Razonoda 0
“RUGAJU NAM SE NA SVAKOM KORAKU” Ona ima 206 cm, muž jedva 163 – ljudi ih ismevaju, jer ne znaju pravu istinu 12:42
5 REČENICA POSLE KOJIH MUŽ POČINJE VIŠE DA POŠTUJE SVOJU SUPRUGU Nikad joj to ne bi priznao, a svaku ženu čini neodoljivom 13:12
SRBIN OŽENIO LEPOTICU IZ ANGOLE Snajka oduševljena srpskim običajima, ali na jednu stvar ipak ne može da se navikne! 21:00 Razonoda 0
PEVAČICA OTKRILA SVE O RAZVODU Koleginica joj saopštila da je muž vara, doživela šok: "I dalje se izvinjava" 10:50 Vip 0
"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 12:40 Vip 0
BRAK I NE POSTOJI AKO NEMA DECE Glumac ostavio suprugu zbog jednog njenog poteza, to je za njega bio zločin! 14:40 Vip 0
RAZVELI SE PRE 10 GODINA, A SADA PONOVO U BRAKU Naš poznati glumački par opet zajedno, gledaju se zaljubljeno kao prvog dana! 08:50 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE BRAČNI PAR SA FOTOGRAFIJE? Oboje su poznati pevači, o njima je brujala javnost, a brak im je bio pun skandala 06:00 Vip 0
NE TREBA VAM VRELA AKCIJA Ove stvari su bukvalno čuvari ljubavi, razvod vam neće pasti na pamet 08:45
"NJIHOV BRAK NE MOŽE BITI NA DUŽE STAZE" Pojavile se šokantne tvrdnje o odnosu Prije i Filipa Živojinovića: "Aleksandra nema izlaza, problem počinje" 15:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46