TANJA SAVIĆ BILA U VEZI SA OŽENJENIM PEVAČEM Njegova žena saznala za aferu, izbio potpuni haos: Pretila mi je razvodom 13:00 Vip 0
PEVAČ (70) OŽENIO 22 GODINE MLAĐU Zaprosio je pred 500 ljudi kada je bila jedva punoletna, njena braća htela da ga prebiju 07:40 Vip 0
BILI SMO NA PAUZI Jelena Tomašević otkrila šokantne detalje o braku sa Ivanom Bosiljčićem, ovo niko nije očekivao 16:00 Vip 0
NEMATE SREĆE U LJUBAVI? Stručnjaci objašnjavaju zašto veze pucaju nakon 3 meseca, odgovor je jasan 09:45
TRAGIČNA SUDBINA RUSKINJE KOJA SLAMA SRCA Promenila život iz korena, a ono što je njen muž uradio je monstruozno! 22:03 Razonoda 0
VELIKO SLAVLJE KOD NINE JANKOVIĆ Glumica se oglasila iz porodičnog doma, danas je veliki dan za nju 21:00 Vip 0
"NISAM POŠLA ZA NJEGA ZBOG PENZIJE" Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak 14:36
LJUBAVNA PRIČA BRAČNOG PARA IZ BOSNE TRAJE PREKO PET DECENIJA Ova pravila je odmah postavila na početku, a on je imao samo jedan uslov! 21:00 Razonoda 0
DUŠKO JASNO STAVIO DO ZNANJA DA JE BRAK SA JELENOM GOTOV! Svi pričaju o njegovom potezu, Karleuša će napraviti haos! 16:11 Vip 2
DUŠKO TOŠIĆ PRVI PUT JAVNO O RAZVODU OD KARLEUŠE Konačno otvorio dušu i priznao sve: Ne želim tužbu, teško je zbog dece! 10:55 Vip 0
ONA JE IMALA 22 A ON 56 GODINA KADA SU SE UPOZNALI Penzioner oženio devojku, evo kako je zovu njegovi unuci! (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
"VUK KOSTIĆ MUVA UDATU KOLEGINICU" Glumac se javno obratio poznatoj dami: "Mislim na tebe" 06:30 Vip 0
ZAMENILA MOMKA ZA MAČKU Baka (83) koja se udala za 50 godina mlađeg muškarca, nakon gorkog raskida osula drvlje i kamenje po bivšem 12:21
IVAN SE OŽENIO TRIMA ŽENAMA I NE PLANIRA DA STANE Svaku noć je sa drugom, kad se posvađaju, nastane haos! (VIDEO) 18:30 Razonoda 0
OVO JE 10 GODINA STARIJI MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ Iza sebe ima brak i dvoje dece, a ovako su se upoznali 06:00 Vip 0
OVAJ ULTRAZVUK JE OSTAVIO CEO SVET U NEVERICI Ona ima 63 a on 26 godina, njoj je ovo osmo dete, a svi ih pitaju samo jednu stvar! (VIDEO) 14:30 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0