AVIONSKA NESREĆA KOJI JE ŠOKIRALA SVET Devojka pala u prašumu, usledila dramatična borba za život - napadali je crvi i divlje zveri! 15:29 Razonoda 0
''ŽIVA LUTKA" KOJA JE OČARALA PLANETU Majka joj zbog modelinga uništila detinjstvo, kao beba zarađivala milione, a evo gde je danas! 13:20 Razonoda 0
TAJNA DUGOG ŽIVOTA Jednostavne stvari su ključ dugovečnosti, nije samo ishrana važna, već i jedna navika 21:03
POSLEDNJI RADNI DAN JOJ JE ZAUVEK PROMENIO ŽIVOT Nije ni slutila šta su joj pripremile komšije, zanemela od šoka! (VIDEO) 16:59 Razonoda 0
PREŠAO PUT OD ULICE DO HOLIVUDSKOG SNA Beskućnik spavao na kartonu i čistio cipele, a sada zarađuje 300.000 evra godišnje! 16:01 Razonoda 0
DUGOVEČNI LJUDI IMAJU 9 NAVIKA Male su i jednostavne, a neverovatno transformativne, probajte ih i vi 10:04
STEFAN OTKRIO MRAČNU STRANU ŽIVOTA U ŠVEDSKOJ '''Ovo što rade apsolutno nije normalno, u čemu je stvar?'' (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
MARINA JE SLUŽILA BOGATE ARAPKINJE Žena iz Srbije je bila šokirana njihovim zahtevima, a kada je čula ovaj podvukla je crtu 17:22
DOK DRUGI KAČE SELFIJE, ONA CEPA DRVA I VOZI TRAKTOR Jovana je influenserka koja razbija sve predrasude o životu na selu! (VIDEO) 11:20 Razonoda 0
KUĆA U BOSNI KRIJE NEVEROVATNU PORODIČNU PRIČU Evo kako 50 ljudi živi pod istim krovom, komšije u selu se krste! (VIDEO) 19:07 Razonoda 0
ZABORAVITE DIJETE I RIGOROZNE REŽIME Čovek koji je živeo 112 godina otkriva tajnu dugog života, svakog petka uživa u ovoj hrani! 19:27 Razonoda 0
ŽIVOTNA PRIČA OVE MUSLIMANKE JE LEKCIJA ZA SVE ŽENE Rodila 19toro dece pa postigla zapanjujući uspeh, svi su joj govorili da je nemoguće! 11:58 Razonoda 0
TAJNA NJIHOVE LEPOTE JE STARA VEKOVIMA Žene u ovom plemenu nikada ne koriste sapun i vodu, a mirišu i izgledaju savršeno - evo kako to postižu! 15:00 Razonoda 0
OTROVNI ODNOSI VAS UNIŠTAVAJU Kineska mudrost upozorava, od ovih 7 tipova ljudi bežite što dalje! 10:50 Razonoda 0
OVI LJUDI DUŽE ŽIVE Jedna karakteristika je zaslužna za njihovu dugovečnost, nije u pitanju ishrana 14:47
KO JE OVDE LUD? Glasno telefoniranje sve više iritira ljude, ali neki ne vide problem - bukti rasprava na mrežama! 16:45 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo MASOVNI VAZDUŠNI NAPADI NA UKRAJINU Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 07:32 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06