RAZORUŽALA ME JE, IMA MOJU PODRŠKU!: Šok oglašavanje Karleuše nakon što je uhvaćena sa Prijovićkom u restoranu, evo šta joj je rekla! 10:30 Vip 0
PRIJIN VELIKI HIT JE BIO NAMENJEN NJENOJ KOLEGINICI O ovoj tajni se godinama ćutalo, a sada se sve saznalo 08:15 Vip 1
NIKO NE MOŽE DA VERUJE Evo koliko godina ima Aleksandra Prijović, svi su mislili da je istina drugačija 16:59 Vip 0
OVO JE NJENO PRAVO LICE! Evo kako Aleksandra Prijović izgleda bez trunke šminke i filtera 20:45 Vip 1
OSVANULI RANI RADOVI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Pevačica ne liči na sebe, a jednu tajnu je tada priznala! 17:35 Vip 0
KARLEUŠU PITALI ZA PRIJOVIĆKU! Jelena se osvrnula na Aleksandrin uspeh, a ove reči nakon svega niko nije očekivao 16:18 Vip 0
PRIJOVIĆKA MI JE MLOHAVA Novi rat na estradi! Kontroverzna pevačica osula paljbu po Aleksandri: Kao da nije jela 15 dana, tako priča! 13:30 Vip 0
VRAG ODNEO ŠALU! Prija doživela pravu dramu pred koncert u Zagrebu: Ostala bez glasa, doktori joj rekli samo jedno 09:45 Vip 0
PRIJA JE POSTIGLA USPEH KAO DA JE NOVAK ĐOKOVIĆ Aleksandra ovakave pohvale nikad nije dobila, i to od kolege iz Granda 08:04 Vip 0
NAJNOVIJA FOTKA PRIJOVIĆKE ĆE VAS RASPLAKATI Aleksandra ne može da sakrije emocije, zatvorila oči, a komentari pljušte 18:40 Vip 0
SPAVALA SAM U KOLIMA, ZVALA ME JE: Nataša Bekvalac otkrila pravu istinu o Prijovićki, ne može više da ćuti 16:40 Vip 0
OVE DVE PEVAČICE SU ISPALILE PRIJU Nisu se pojavile na njenom koncertu u Zagrebu, a evo šta im je Aleksandra javno poručila 13:30 Vip 0
EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ Postigla je nešto što niko pre nje nije, a i dalje je u dvadesetima 09:30 Vip 0
"NE ŽALIM ZA UČINJENIM, ALI...": Brutalne reči srpskog repera nakon što je plakao na Prijinom koncertu, ne može više da izdrži 12:15 Vip 0
HRVATI SE OVAJDILI OD PRIJOVIĆKE Komšije zahvaljujući Aleksandri zaradile po 4.000 evra za pet dana 19:15 Vip 0
ZNA SE TAČNA CIFRA Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila od koncerata u Zagrebu, kad je sve oduzela, ostala je neverovatna suma! 11:41 Vip 0
ROZGA I PRIJA OVO KRIJU GODINAMA Tek sada se saznalo šta sve vezuje dve pevačice, a evo kako je sve počelo 10:55 Vip 0
ALEKSANDRI PRIJOVIĆ UKAZANA LEKARSKA POMOĆ U ZAGREBU Zbog ovoga je morala hitno da reaguje: Mislila sam da neću izdržati! 14:23 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46