"ALEKSANDRA I FILIP IMAJU SVOJE RODITELJE" Brena konačno otkrila detalje iz porodice, evo u kakvom su odnosu nakon Prijinog porođaja 08:40 Vip 0
"RAZIŠLI SMO SE, SVAKO JE KRENUO SVOJIM PUTEM" Aleksandra Prijović prevarena, ovako je reagovala na saznanje o neverstvu 13:00 Vip 0
OVAKO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ISTOPILA KILOGRAME POSLE TRUDNOĆE Trik je jednostavan i to bez treninga! 18:09 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KAKO JE FILIP ŽIVOJINOVIĆ OSVOJIO PRIJU Pevačica otkrila kako je sve počelo! 06:30 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAPRAVILA LOM NA SVADBI KOD KOLEGE Uros Živković ne zna šta ga je snašlo, zbog pesme pao u trans (VIDEO) 10:40 Vip 0
VEČERAS SVI GLEDAJU U ALEKSANDRU PRIJOVIĆ Pevačica dva meseca od porođaja izašla u javnost, a o ćerki Ariji rekla je samo jedno! 19:13 Vip 1
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ BEZ REČI Pevačicu potresla smrt Halida Bešlića, ostala nema nakon saznanja! 20:30 Vip 0
OVAKO IZGLEDA ŽENA 25 DANA OD POROĐAJA Aleksandra Prijović prvi put u javnosti nakon rođenja ćerke Arije 15:20 Vip 0
"ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ME JE RAZOČARALA" Pevačica rešila da progovorio o odnosu sa koleginicom: "Krivo mi je što mi je to uradila, bile smo dobre" 17:00 Vip 0
"PRIJA LEPO PEVA, ALI..." Karleuša dala svoj sud o Prijovićki, pa Tairovićku vinula u nebesa! 10:30 Vip 0
KRAJ POSLE 6 GODINA! Aleksandra Prijović ostala bez najveće podrške: "Nema smisla da ostajem ovde, više nisam poželjna..." 17:15 Vip 0
RODILA DETE 19 GODINA STARIJEM MILIONERU IZ AMERIKE Poznata Srpkinja se porodila, ćerki dala isto ime kao Aleksandra Prijović! 15:30 Vip 0
NA DAN ROĐENDANA ZAVRŠILA U SUZAMA! Aleksandra Prijović nije ni mogla da nasluti da će je ovo sačekati (FOTO) 19:20 Vip 0
RAZLIKA U GODINAMA POSTALA JE VIDLJIVA NA FOTOGRFIJAMA Evo koliko je Aleksandra Prijović zapravo mlađa od Filipa, detalj koji je svima promakao! 18:15 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Svi na nogama, evo šta se dešava nakon što se porodila 17:45 Vip 0
"PRIJOVIĆKA JE JADNICA, SKOT I ZAVIDNA" Aleksandrina bivša najbolja drugarica žestoko udarila na pevačicu! 07:00 Vip 0
"RAZIŠLI SMO SE, SVAKO JE KRENUO SVOJIM PUTEM" Aleksandra Prijović prevarena, ovako je reagovala na saznanje o neverstvu 16:00 Vip 0
FOLKER PRVI PUT POSLE GODINU DANA PROGOVORIO O SKANDALU Pričalo se da je tražio 4.000 evra od Prijovićke, a evo šta je istina 08:11 Vip 0
EVO ŠTA SU URADILI BRENA I BOBA KAD SU DOŠLI DA VIDE BEBU Komšije Aleksandre i Filipa ne žele da ćute, sad je sve jasno 13:28 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA Kod kuće ju je dočekalo iznenađenje, Brena priredila gala doček! 07:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46