BANANE VAM NISU DOVOLJNO ZRELE? Pomozite im da omekšaju prateći 3 proverena trika, spremne za kolače dok trepnete 20:32
NANOŠENJE SENKE ZA SAMO 60 SEKUNDI Jednostavan trik koji je zaludeo bjuti svet, a sve što vam treba je tufer 14:00
SJAJ ZA USNE MORA BITI PRI RUCI Ako se u žurbi i stalno ga zaboravljate, ovaj trik je stvoren za vas 18:47
,,DA SAM JUČE UMRO NE BIH ZNAO ZA OVO" Fantastičan trik za čišćenje pegle oduševio internet, sve što je potrebno je 1 tableta 12:18
SAVRŠENI MAFINI SVAKI PUT TikTok trik garantuje prelepu boju, teksturu i ukus, potrebna je samo 1 namirnica 18:17
VIŠE OD 5 MILIONA PREGLEDA Viralni trik olakšava nanošenje olovke za usne, devojke su oduševljene! 20:53
BANANE VAM BRZO POTAMNE? Donosimo trik koji će im pomoći da duže ostanu sveže, potrebna je samo jedna sitnica 18:19
BEZ STAVLJANJA FILERA DO PUNIH USANA Sve što vam treba je ovaj sastojak, bićete oduševljene efektom 18:41
NE OTVARAJTE MAŠINU ZA SUDOVE ČIM ZAVRŠI Mnogi misle da će se posuđe brže osušiti, a zapravo prave kobnu grešku 12:54
NE MUČITE SE VIŠE Fenomenalan trik olakšava upotrebu štapića za jelo, i početnici će uspeti da ga savladaju kao od šale! 16:12
PATITE OD UPALE UVA? Postoji način da znatno smanjite neprijatnost i bol prirodnim putem, primenite metodu koja provereno deluje 10:42
IMATE LI MINUT? Brzo proverite da li su dobri datumi vašeg praška za pecivo i sode bikarbone - nema greške! 20:20
MARIN TRIK ZA UŠTEDU STRUJE IZAZVAO HAOS NA MREŽAMA: Njime umanjujete račun, a sve što vam treba je novčanica 17:23 BIZ 0
JEDNA SUKNJA NA VIŠE OD 3 NAČINA Vrlo lako uz pomoć jednog modnog detalja, pogledajte kako da sami izvedete ovaj čaroban trik! 11:06
OD SADA ĆETE NOSITI TAŠNU SAMO NA 1 NAČIN Spašava od krađe i omogućava lakše kretanje - pun pogodak! 11:15
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09