Alo/D.S. BILA SAM JAKO ZALJUBLJENA Tijana Milentijević otkrila po čemu će pamtiti 2021. godinu, pa progovorila o najlepšem poklonu koji je dobila! 22:50 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. NEKI OD NJIH SU NAJPLAĆENIJI IZVOĐAČI MLAĐE GENERACIJE! Zarađuju na hiljade evra nedeljno, žive u izobilju, a neki bi fotke sa početka karijere spalili! 15:00 Vip 0
Objektiv/Alo/I.G. PRISETILA SE ZLOSTAVLJANJA Tijana Em progovorila o detaljima susreta sa bivšim dečkom koji je pevačicu tukao prošle godine 19:47 Vip 0
Alo/Đ.M. OSTALA U ŠOKU! Poznata pevačica otkrila nesvakidašnju situaciju sa bazena, rekla je frajeru da je lep, a onda je usledio hladan tuš! 20:46 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODUKCIJA PRESEKLA I DONELA ODLUKU! Večeras ova mega zvezda ulazi u Zadrugu da napravi haos, a društvo joj pravi i on! 19:59 Vip 0
Alo/D.S. UDAJE SE ŽENA OD SULTANA! Tijana Em objavila srećne vesti, ne skida osmeh s lica! 16:00 Vip 1
Alo/Đ.M. SRAM TE BILO! Nada odbrusila Tijani Em uživo u emisiji, Topčagićeva nije mogla da veruje šta čuje od mlađe koleginice! 22:42 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. TIJANA EM UHAPŠENA U AMERICI! Pevačica otkrila detalje privođenja i priznala da je njena veza sa poznatim pevačem u krizi! 08:10 Vip 0
Alo/M.K. MAMI UZDAHE Žena od sultana se fotkala u ubitačnoj pozi, društvene mreže se usijale! (FOTO) 23:25 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. NAKON VESTI DA JE ŠUTNULA BUGARINA! Otkrivena prava istina o raskidu Tijane Em i pevača, jedan detalj je svima promakao! 18:20 Vip 0
Alo/M.K. PUKLA TIKVA?! Žena od Sultana raskinula sa popularnim bugarskim pevačem, sve vreme krila vezu od očiju javnosti! 16:24 Vip 0
Alo/M.K. ZAPALILA CRNOGORSKO PRIMORJE! Žena od sultana izbacila provokativne fotke sa plaže, pa pokazala bombastično telo (FOTO) 15:47 Vip 0
Star/Alo.rs/D. I. ŽENU OD SULTANA NAPALI, TRAŽILI JOJ 10.000 EVRA! Dobila brdo para na veselju, pa joj preselo! 20:28 Vip 0
Alo.rs/D. I. OVAKO JE IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Žena od sultana više ne izgleda kao pre, ovakvu je ne biste prepoznali! (FOTO) 09:20 Vip 0
Alo/Đ.M. BLAM GODINE! Žena od sultana potrčala da uzme baksiš, a onda se desila nesvakidašnja ispala koja je pevačicu ostavila bez teksta! (VIDEO) 15:18 Vip 0
Republika/Alo.rs/D. I. BRISALI SE NOVČANICAMA OD 500 EVRA Pojavio se snimak Đanija i Žene od sultana dok uzmaju papreni bakšiš 16:47 Vip 1
Alo/N.D. HRABRA TIJANA PROGOVORILA O NASILJU KOJE JE PRETRPELA OD BIVŠEG DEČKA: Imam traume zbog batina, ali idem napred! 14:04 Vip 0
Telegraf/Alo/D.S. IZGUBILA SAM STAN U CENTRU GRADA ZBOG KORONE! Tijana Milentijević otkriva njeno iskustvo sa finansijskom krizom! 12:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Evrodžasta ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45