DAN POČINJEM SA ČAŠICOM RAKIJE I ŠOLJOM KAFE I TAKO SVAKO JUTRO Mirjana u 98 -oj živi sama u selu i kaže da 10 godina nije videla doktora 14:30
ANKA JE NAPUNILA JE 93 GODINE I POSLALA SNAŽNU PORUKU ŽENAMA "Ceo život sam bežala od ove 2 stvari kao đavo od krsta" 16:36
STARICA (106) OTKRIVA SAVETE ZA DUG ŽIVOT 'Osećam se kao da imam 16, a i dalje se strogo držim jednog pravila' 14:43
ŽIVELA JE NEVEROVATNIH 122 GODINE I BILA NAJSTARIJA OSOBA NA SVETU Ove 3 jednostavne namirnice je jela svaki dan 09:00 Razonoda 0
HRANA KOJA USPORAVA STARENJE Ukoliko imate iznad 50 godina, svaki dan treba da unosite ove namirnice 20:05
SA 75 IZGLEDAJU KAO DA IMAJU 50 GODINA Najdugovečniji narod živi u ovoj zemlji, a evo čime se hrani i koje su njihove navike 09:35
SARA (91) DAJE TRI KLJUČNA SAVETA ZA DUG ŽIVOT Uvek se pridržava ovoga, a kad čujete čime se bavi, zinućete! 14:31
SA 100 GODINA, I DALJE VODI PORODIČNI POSAO Miriam odbija da ide u penziju i otkriva ključ dugovečnosti 16:46
NAUČNICI POTVRĐUJU Ovi sportovi doprinose dugovečnosti, nema znojenja, ni muke, a kilogrami se tope kao od šale 16:02
OVO JEDU NAJDUGOVEČNIJI LJUDI NA SVETU Namirnicu u koju se kunu stanovnici grčkog ostrva obožava cela Srbija, a evo i zašto 11:35
IMA 104 GODINE I SAVRŠENOG JE ZDRAVLJA Obožava da jede ovu hranu, a jedna stvar je održava mladom 08:41
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPSKA ZEMLJA PREKIDA SVE ODNOSE SA RUSIJOM Oglasio se poznati političar, pa otkrio sve 20:04 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30