JEDNA BITNA STVAR USPORAVA BIOLOŠKO STARENJE Nije ishrana, a ni fizička aktivnost - ključ je u ovome 10:30 Razonoda 0
DUGOVEČNI LJUDI GA REDOVNO PIJU Ovaj začin u mleku dobar je za bolove u kostima, probavu, imunitet 16:33
PRODUŽAVA ŽIVOT ZA 3 GODINE Jednostavna navika smanjuje rizik od smrtonosnih bolesti, a ne košta ništa! 10:54
DRUGARICE ZA DUGOVEČNOST Evo kako iskrena prijateljstva utiču na zdravlje, važnija su nego što mislite 17:02
LEKAR OTKRIVA PLAN ZA DUG ŽIVOT BEZ BOLESTI U 90 dana možete izgubiti 19 kilograma i podmladiti se za deceniju 08:56
DOŽIVETI STOTU Stručnjak za dugovečnost otkriva: „Ova jeftina hrana je ključ za život do 100 godina“ 19:04
LJUDI ROĐENI U OVOM MESECU ŽIVE NAJDUŽE Imaju najveće šasne da dožive stotu zbog gena za dugovečnost 10:17
ŽIVELA JE 117 GODINA Naučnici su istraživali Marijinu dugovečnost pre smrti, sada otkrivaju njene najveće tajne 09:30
TURCI GA ZOVU "NAPITAK DUGOVEČNOSTI" Jednom nedeljno u domaću kafu stavite ova 2 sastojka i okrepićete celo telo 10:56
ČOKOLADU JE JELA SVAKI DAN Džejn je doživela 122 godine, ceo 1 vek je bila zdrava, a to je moguće sa ovih 5 namirnica 11:42
OTKRIVENO ZAŠTO JE MARIJA ŽIVELA 117 GODINA! Naučnici analizirali najstariju ženu sveta, evo u čemu je njena tajna 10:35
„JEDNO PRAVILO ME ODRŽALO U ŽIVOTU 116 GODINA“ Najstarija žena na svetu otkrila tajnu dugovečnosti, kralj Čarls joj lično čestitao 13:25
DAN POČINJEM SA ČAŠICOM RAKIJE I ŠOLJOM KAFE I TAKO SVAKO JUTRO Mirjana u 99 -oj živi sama u selu i kaže da joj doktor ne treba 13:43
Uverena da su 3 stvari ključne za dugovečnost: Žena proslavila 107. rođendan i otkrila da je uvek uživala u dobroj hrani 13:51
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06