ČUVENE "ODMETNICE" OPET ZAJEDNO Posle 17 godina Penelope Kruz i Selma Hajek na premijeri filma lepše nego ikad 16:48
JEDNOSTAVNO, A SENZACIONALNO Srebrna metalik suknja Selme Hajek naglasila zanosne obline slavne glumice 13:46
ĆERKU SELME HAJEK BRUTALNO IZVREĐALI "Akrepe, uzalud se trudiš, nikada nećeš biti lepa kao majka" 12:05
NE VOLI INTENZIVNE TRENINGE Selma Hajek otkrila u čemu je tajna njenog fit i mladolikog izgleda 17:55
RETKO JE VIĐAMO U HALJINAMA BEZ DEKOLTEA Selma Hajek iznenadila modnim izborom, ali je i dalje zanosna 16:36
PAPARACO FOTKE SELME HAJEK ZGROZILE LJUDE Bez filtera i fotošopa je daleko od zgodne žene sa Instagrama 10:06
SELMA HAJEK GRADI KUĆU NA HRVATSKOM OSTRVU! Oglasio se arhitekta i otkrio šta sprema slavna glumica 22:45 Vip 0
HOLIVUDSKA DIVA KUPILA KUĆU U HRVATSKOJ Blam mostarskog arhitekte se još prepričava, nije znao ko je Selma Hajek 15:43
Naj žena SELMA HAJEK OPET DOŽIVELA MODNI DEBAKL Haljina koja pada u tračicama i sandale koje bi retko ko poneo su još jedan u nizu njenih promašaja 20:04
Ermin Biberović FATALNA GLUMICA SE SKINULA U 56. GODINI I POKAZALA HOT TELO! Bezobrazna poza na brodu izazvala haos, bujne grudi izvirile! (FOTO) 21:20 Vip 0
Naj žena SELMA HAJEK ODUŠEVILA PRATIOCE SLIKOM U KUPAĆEM Nebo plavi bikini istakao je njene obline, komentari su se samo nizali 10:08
alo.rs/S.Ć. GRUDI ZA OSKARA Selma Hajek je ponovo istakla bujno poprsje, dekolteom oduvala mlađe koleginice 09:36 Žena 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26