SUTRA SLAVIMO NAJVEĆU SRPSKU SLAVU, NIKOLJDAN Za Svetog Nikolu valja ispoštovati brojne običaje i tako iskazati poštovanje 13:00
TAJNI OBIČAJI NAJVEĆE SRPSKE SLAVE Šta domaćin veče pre Svetog Nikole nikako ne sme da radi 10:04 Razonoda 0
OVO JELO OBAVEZNO SPREMITE DANAS Donosi zdravlje, sreću i blagostanje, evo kada se po običaju jede 13:42
OVO NIKAKO NE POKLANJAJTE ZA SVETOG NIKOLU Neki pokloni često se nose u goste, ali veruje se da domaćinu mogu doneti nesreću 13:40
"MALO JE FALILO DA SE ZAKRVIMO SA POPOM!" Šok scena pred Svetog Nikolu u selu kod Leskovca! 09:00 Vesti 0
OVE POKLONE NIKAKO NE DONOSITI ZA SVETOG NIKOLU Veruje se da donose nesreću domaćinu 14:08 Razonoda 0
OTKRIVEN GROB SVETOG NIKOLE?! Nećete verovati blizu koje crkve je pronađen sarkofag! (FOTO) 12:05 Vesti 0
DANAS JE LETNJI SVETI NIKOLA Evo šta NIKAKO ne biste smeli da radite! Evo šta kažu običaji 06:00 Vesti 0
SVETI NIKOLA ME PRATI TOKOM CELOG PUTA Rokvić se oglasio iz Grčke i otkrio koliko je novca skupio za 22 dana, suma je višemilionska 16:56 Vip 0
U OVOJ CRKVI SU SE DEŠAVALA ČUDA, DANAS JE ZARASLA U KOROV Srpsku svetinju obilazi samo hodža (FOTO) 17:03 Vesti 0
OVU GREŠKU NE SMETE DA NAPRAVITE Veliki je greh ako ovu stvar uradite na drugi dan Svetog Nikole 08:50 Vesti 0
CECA PLANULA KAD SU JE PITALI DA LI VELJKO PREUZIMA NASLEDSTVO: Šta vam je, zar ja treba da se penzionišem?! 11:21 Vip 0
BOGDANA RAŽNATOVIĆ BLISTA U TRUDNOĆI Pojavile se privatne fotografije sa Cecine slave, snajka je lepša nego ikad 09:53 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ DOČEKAO CECINOG DUHOVNIKA Poljubio mu ruku i poklonio mu se, prizori sve dirnuli 21:54 Vip 0
MIRKO I BOJANA ŠIJAN ZASENILI SVE GOSTE Pažljivo birali stajling za Cecinu slavu, a evo šta su joj doneli 20:40 Vip 0
VELJKOVI TAST I TAŠTA STIGLI MEĐU PRVIMA KOD CECE Rodići blistaju od sreće, a evo i ko je još od poznatih tu, došao i ovaj mladi par! 20:25 Vip 0
ANASTASIJA STIGLA NA SLAVU U BEOGRAD BEZ MUŽA Nemanja Gudelj neće biti gost u Cecinom domu za Svetog Nikolu, ovo ga je sprečilo 17:00 Vip 0
GLUMAC SA SRBIMA NA KOSOVU SLAVI NIKOLJDAN Emotivni prizori nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, obišao i ovo sveto mesto 14:41 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26