VERICA I VELJKO DOBILI PRIJAVU Drama na Avali se nastavlja, komšija uradio šokantnu stvar: "Plašim se za svoju bezbednost" 20:50 Vip 0
OVO JE MAJKA VELJKA KUZMANČEVIĆA! Od Verice je mlađa dve godine, a evo kako je reagovala kad je saznala za njihovu vezu! 07:15 Vip 0
POSLAO MI JE PORUKU NA FEJSU Verica Rakočević progovorila o detaljima odnosa sa Veljkom, ovo niko nije očekivao! 18:30 Vip 0
OGLASIO SE VETERINAR NAKON SKANDALA NA AVALI Komšija Verice Rakočević razvezao jezik: Psovao sam svoju ženu, a ne njih! 17:50 Vip 0
ON JE NAPRAVIO HAOS U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko objavio fotografiju komšije koji je izazvao incident: Uputio nam je pretnje smrću! 14:00 Vip 0
"VERICA JE JAKO UZNEMIRENA" Oglasio se Veljko Kuzmančević nakon skandala u njihovom domu: On je dobio krivičnu prijavu! 10:50 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ PRODALA TRI STANA! Sudsko poravnanje ju je potpuno slomilo, bivšem mužu dala pola novca 08:51 Vip 0
OVO JE VILA VERICE RAKOČEVIĆ GDE SE DOGODIO INCIDENT! Komšija im jezivo pretio, a evo šta su nekad pričali o paru 08:10 Vip 0
"APELUJEM NA NADLEŽNE ORGANE, PRETIO JE" Policija intervenisala u domu Verice Rakočević: Gospodin je pijan! 07:30 Vip 0
KAŽU DA JE SA MNOM ZBOG PARA, ALI JA GA IPAK IZDRŽAVAM! Verica Rakočević progovorila o braku sa 35 godina mlađim! 16:20 Vip 0
OVO JE OSTALO OD MENE! Suprug Verice Rakočević otkrio pravo stanje u braku, nije tako idealno! 19:40 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ Veljko se može da sakrije emocije, evo kako joj se obratio 15:04 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ Ne može da sakrije sreću, čestitke stižu sa svih strana! 13:42 Vip 1
TRI DECENIJE MLAĐI MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ OTIŠAO NA REMONT! Veljko snimio sve, poručio samo jedno 16:45 Vip 0
NE MORAŠ VIŠE DA TRAŽIŠ DEGENERIKE PO JUTJUBU! Desingerica napravio haos u Amidžiju, muž Verice Rakočević opleo po reperu 11:00 Vip 0
MORA DA VODE UŽASNE ŽIVOTE Vericu Rakočević suprug iznenadio romantičnim gestom, ona se odmah pohvalila 11:29 Vip 0
OTAC JE MLAĐI OD MENE ČETIRI, A MAJKA DVE GODINE: Verica Rakočević priznala kako su Veljkovi roditelji reagovali na njihov brak 07:00 Vip 0
SVI ZNAMO KO JE ONA: Svekrva Verice Rakočević otkrila kako je reagovala na brak sina sa 35 godina starijom suprugom 07:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0