24sedam/Alo/K.G. OGORČENA SAM I NIKO MENI NIŠTA NE DIKTIRA! Vericu Rakočević prozvali da glumi devojku zbog minića koji je obukla, a ona ovako odreagovala! 18:39 Vip 4
Alo/K.G. POMERA GRANICE! Verica Rakočević pozirala u kratkoj haljini, pa raspametila sve telom u osmoj deceniji života, devojke joj zavide! (FOTO) 22:36 Vip 0
Alo/J.M. NEPOZNATA JAVNOSTI! Ćerka Verice Rakočević je izgradila uspešnu karijeru fotografa, a evo kako izgleda! (FOTO) 14:37 Vip 0
Alo/J.M. BILA SAM SILOVANA, NISAM PRIJAVILA ZBOG RODITELJA! Verica Rakočević o traumama iz detinjstva, a strašne scene i danas ne može da zaboravi 08:16 Vip 2
Alo/Đ.M. OVO JE SIN VERICE RAKOČEVIĆ! Stariji je od njenog muža Veljka tri godine, nikada nije u medijima, a evo šta je uradio što niko od njene dece nije! 08:15 Vip 1
Blic/Alo/K.G. OVAKO IZGLEDA MAJKA VELJKA KUZMANČEVIĆA Od Verice je mlađa samo dve godine, a sada je otkrila pravu istinu o odnosu sa njom! (FOTO) 21:40 Vip 1
Kurir/Alo/I.G. KOMŠILUK RAZVEZAO JEZIK! Otkrili sve o braku modne kreatorke i njenom znatno mlađem suprugu, ovo je njihovo pravo lice! 08:59 Vip 0
Blic/Alo/K.G. OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU UNUKA VERICE RAKOČEVIĆ I NJENOG MUŽA Ovom fotografijom je sve pokazala! (FOTO) 10:27 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ PRVI PUT O BRAKU SINA I DIZAJNERKE: Bila sam zatečena, a mužu nisam znala kako da saopštim, nije bio zdrav čovek 10:30 Vip 2
Alo/D.S. RUKAMA SAM RAZBILA STAKLO I SKOČILA KROZ PROZOR Verica Rakočević progovorila o svojim krvavim iskustvima, od jednog ima čak i ožiljak! 08:38 Vip 0
Alo/Đ.M. SVEKAR JE MLAĐI DVE, A SVEKRVA ČETIRI GODINE Verica Rakočević prvi put o porodici svog izabranika, otkrila i kako su reagovali na veliku razliku u godinama! 13:30 Vip 0
Najžena.rs ZBOG OVE ODLUKE ŽIVOT MOŽE DA IM SE PROMENI IZ KORENA: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su na velikoj prekretnici! 17:31
Alo/Đ.M. VERICA RAKOČEVIĆ POTPUNO BEZ ŠMINKE! Ovako zaista izgleda poznata modna kreatorka u osmoj deceniji života, sve oči bile uprte u nju! (FOTO) 09:30 Razonoda 0
Star/Alo/K.G. VERICA RAKOČEVIĆ NIKAD ISKRENIJA Iako uživa u braku, svesna je da može da dođe do razvoda! 08:06 Vip 0
Alo/D.S. DA LI JE MOGUĆE DA POSTOJI TAKAV LJUDSKI OBLIK? Verica Rakočević zgrožena rijaliti učesnicom: Ona je nemoralna osoba! 17:59 Vip 0
Alo/K.G. MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ STANJE LOŠE ZBOG KORONE Hitno smešten u bolnicu, a evo kako se dizajnerka oseća! 21:05 Vip 0
Najžena TRI GODINE JE STARIJI OD NJENOG MUŽA Ovo je Miodrag, sin Verice Rakočević, koji sa mamom ima jednu veliku sličnost! (FOTO) 10:13
Alo/Đ.M. VERICA RAKOČEVIĆ POKAZALA UNUKA Elenin sin je izrastao u pravog frajera, nikada se ne pojavljuje u javnosti, a jedan detalj su svi zapazili! 08:30 Vip 1
Telegraf/Alo/D.S. KADA SAM PROČITALA KOMENTARE, POPILA SAM 10 TABLETA Verica Rakočević uzela sredstvo za smirenje nakon što je doživela internet nasilje 20:04 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46